Patru apartamente din Iași cu 3 camere, cu prețuri sub 100.000 euro

16 iunie 2020

Publicat de storia

Patru apartamente din Iași cu 3 camere, cu prețuri sub 100.000 euro

Iașiul este un oraș în continuă dezvoltare, un centru universitar de renume și o localitate care îți oferă foarte multe posibilități atunci când vine vorba de joburi bine plătite. Pentru că știm cât de mult îți dorești să te muți în propria ta locuință, am pregătit pentru tine patru oferte din anunțurile imobiliare de pe site-ul nostru cu apartamente de vânzare din capitala Moldovei mai mari de 50 de metri pătrați și mai ieftine de 100.000 euro, care să te inspire sau pe care chiar să le vizionezi. Am ales diferite variante, în funcție de preferințele tale, mobilate, semi-mobilate sau nemobilate și cu diverse îmbunătățiri, pe care le poți achiziționa din propriile economii sau printr-un credit. Hai să aflăm ce fel de apartamente vând ieșenii și unde ai putea să te muți cât mai curând.

Apartament cu 3 camere în Copou – 47.000 euro

 

Zona rezidențială Copou este preferată printre ieșenii care caută mai multă curățenie și liniște într-un cartier. Apartamentul pe care dorim să ți-l prezentăm măsoară 64 de metri pătrați și este situat la etajul 5 din 6 al unui bloc construit recent, în anul 2016, pe aleea Sadoveanu. Cele trei camere sunt decomandate și orientate atât către est, cât și către sud. Locuința este renovată recent și are mai multe îmbunătățiri, printre care aer condiționat, centrală termică proprie, ușă metalică și ferestre cu termopan. 

Te vei putea bucura de un dormitor matrimonial, un balcon închis, o bucătărie utilată și mai multe spații de depozitare, dar și un loc de parcare numai al tău. Fiind foarte aproape de parcul Copou, localizarea apartamentului este ideală pentru tine dacă îți place să petreci timp în natură și fugi de zonele aglomerate ale orașului. 

Apartament cu 3 camere în Păcurari – 61.000 euro

 

Dacă vrei să te bucuri de o locuință spațioasă, sigur această ofertă te va atrage. 95 de metri pătrați împărțiți în trei camere ți-ar fi suficienți pentru tine și familia ta. Apartamentul e la etajul 1 din 4 al imobilului construit în 2017. 

Locuința este semidecomandată și nemobilată, deci poți alege să o mobilezi așa cum vrei. Te poți bucura de două balcoane spațioase închise, un loc de parcare și o centrală proprie. 

Proprietarul imobilului este dispus la negocierea prețului în funcție de modalitatea prin care alegi să faci plata. 

 

Apartament spațios cu grădină în Păcurari – 79.800 euro

 

Rămânem în aceeași zonă a Iașiului pentru un apartament de 100 metri pătrați cu grădină la parterul unui bloc nou construit. Dacă ți-ai dori să poți avea propria curte, însă nu ai suficienți bani pentru a te muta la casă, această ofertă este mai mult decât potrivită pentru tine. 

Locuința nu este mobilată, ceea ce înseamnă că îți poți alege singur culorile și materialele pe care să le folosești pentru interior. Locul de parcare care vine la pachet în prețul apartamentului este un alt avantaj deloc de ignorat. Mai mult decât atât, vei avea la dispoziție două băi, ceea ce e ideal pentru o familie cu copii. Accesul în complexul din care face parte locuința este securizat cu o cartelă de acces și videointerfon, așa că siguranța ta va fi mai presus de orice. 

Dezvoltatorul imobiliar acceptă atât creditele imobiliare, cât și ratele directe pentru o perioadă maximă de zece ani de la achiziționarea apartamentului. 

 

Apartament cu 3 camere mobilat în Nicolina – 67.000 euro

 

Dacă nu te atrag zonele în care s-au construit cartiere rezidențiale noi și cauți un imobil clasic, cu siguranță îți va plăcea un apartament cu trei camere și o suprafață utilă de 73 metri pătrați în Nicolina, aproape de Rond Vechi. Ridicat în 1984, blocul de patru etaje este rezistent și găzduiește locuința pe care ți-o prezentăm la etajul 1. Apartamentul este complet mobilat, utilat și decomandat, iar orientarea lui este spre est, așa că te vei putea bucura în fiecare dimineață de un soare cald. 

Având acces la principalele puncte de interes ale unui oraș, cum ar fi transportul public, zone comerciale, spații verzi, farmacii sau școli, apartamentul este ideal pentru tine și familia ta, având un dormitor matrimonial și un balcon mai mult decât generos.

Apartamentul este dotat cu o centrală termică și fibră optică.

Acestea sunt doar patru din cele peste 3.000 de anunțuri cu apartamente spațioase de vânzare în Iași cu prețul sub 100.000 de euro din oferta Storia. Alege locuința care ți se potrivește cel mai bine și mută-te cât mai curând la casa ta!

Ultima editare: 16 iunie 2020

Dă share în social media