Penthouse exclusivist in Primaverii

16 iunie 2020

Publicat de storia

Penthouse exclusivist in Primaverii

Luminos, modern si foarte incapator, acest penthouse din Bucuresti este visul oricarui cuplu tanar dispus sa investeasca intr-un spatiu unic.

Cladirea, finalizata in 2011, este situata in cartierul Primaverii, cea mai exclusivista zona din Bucuresti, foarte aproape de Parcul Bordei si Lacul Floreasca.  Imobilul se remarca printr-un design exterior modern si extrem de pretentios, demn sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Penthouse

Living penthouse

Penthouse modern

Penthouse cu terasa

Penthouse-ul, situat la ultimile doua etaje ale cladirii, are o suprafata impresionanta si este o alegere excelenta pentru cei ce doresc sa se bucure de un camin exceptional, linistit si confortabil.

La etajul 4 se afla bucataria, livingul si dining care impreuna insumeaza 160 mp si se deschid spre terasa, dar si cele 4 dormitoare, fiecare cu dressing si baie proprie si o camera cu grup sanitar pentru personal.

Dormitor penthouse

Dormitor penthouse spatios

Etajul 5 reprezinta un spatiu de relaxare perfect, cu o vedere unica. Aici se afla  o camera de 40 metri patrati, un jacuzzi, dar  si o terasa cu gradina de 100 metri patrati.

Penthouse cu gradina

Sursa: DTZ Echinox

Ultima editare: 16 iunie 2020

Dă share în social media