Top cele mai spectaculoase proprietati de pe Storia.ro

16 iunie 2020

Publicat de storia

Top cele mai spectaculoase proprietati de pe Storia.ro

Cladiri incarcate de istorie, vile cu arhitecturi unice, penthouse-uri si apartamente cu panorame superbe, locuinte de lux pentru gusturi rafinate, toate se gasesc in oferta Storia.ro. Am ales doar cateva dintre cele mai spectaculoase oferte.

Cladire istorica in Centrul Vechi al Capitalei. Cladirea (S+P+M+3E+spatiu tehnic), situata in zona ultracentrala a Bucurestiului, a fost reconsolidata in totalitate in 2016. Imobilul are o suprafata utila totala de 2.300 mp si beneficiaza de vitrina la parter, fiind ideala pentru o investitie comerciala (magazin, restaurant, hotel etc.).

Vila cu arhitectura unica in Busteni. Casa (P+1E) este situata la 5 minute de centrul statiunii montane Busteni, intr-o zona linistita, ideala pentru vacanta si relaxare. Construita in anul 1925, vila are o arhitectura unica, boiereasca, si o priveliste superba atat catre masivul Caraiman, cat si spre Muntii Baiului. Poate fi utilizata ca locuinta permanenta sau casa de vacanta, dar poate fi transformata si in pensiune.

Penthouse in zona Unirii, din Bucuresti. Situat la ultimele niveluri ale cladirii Decebal Tower din zona Unirii/ Alba Iulia a Capitalei, apartamentul beneficiaza de dotari de lux, terase impresionante, jacuzzi exterior si o panorama superba asupra centrului orasului. Locuinta are o suprafata utila de 282 mp, cu 4 camere si 3 bai.

Apartament de lux in zona Dorobanti. Apartamentul cu 3 camere, tip duplex, este o proprietate rara, fiind situat intr-o vila istorica consolidata minutios in anul 2005. Locuinta are o suprafata utila de 117 mp, 3 camere si doua bai, fiind dispusa pe doua niveluri, cu scara interioara. Finisajele de lux si localizarea intr-una dintre cele mai selecte zone ale Capitalei fac din aceasta proprietate o optiune ideala pentru cele mai rafinate gusturi.

Cladire istorica langa Hanul lui Manuc. Imobilul (S+P+4E+M) este situat in Centrul Vechi al Capitalei, in perimetrul istoric al Curtii Domnesti. Este o cladire incarcata de istorie, construita la inceputul secolului XX, fiind folosita de mosierul Gheorghe Fundanescu ca manufactura de textile si magazin. Imobilul reprezinta o oportunitate deosebita pentru investitorii care doresc sa dezvolte o afacere in acest punct cu potential exceptional.

Daca vrei sa vezi cele mai spectaculoase constructii puse la vanzare in acest moment in Bucuresti si cele mai noi ansambluri rezidentiale, te asteptam la Imobiliarium, prima expozitie tehnologizata de proprietati din Romania. Evenimentul va avea loc in perioada 5-7 mai 2017, in cadrul complexului comercial Baneasa Shopping City.

Ultima editare: 11 martie 2021

Dă share în social media