Profesioniști

GHIDUL AGENȚILOR DE BINIȘTE: CHEIA ANUNȚURILOR DE SUCCES

Pentru că știm cât de solicitantă este viața profesională a unui agent imobiliar, ne-am propus să-ți venim în ajutor cu o serie de sfaturi de urmat pentru a scrie anunțuri online care vând. L-am numit Ghidul Agenților de Biniște pentru a te felicita, în mod simbolic, pentru toate eforturile pe care le depui zi de zi, pentru binele clienților tăi.

CE ESTE UN AGENT DE BINIȘTE

Să începem cu începutul: ia-ți o cafea și distrează-te cu TESTUL DE PERSONALITATE de aici. După ce descoperi CE FEL DE AGENT EȘTI, vei primi și niște sfaturi despre cum ai putea să devii și mai bun la ceea ce faci. Indiferent de rezultatul obținut la test, trebuie să-ți spunem că noi am observat ceva care îi leagă pe toți agenții care își fac jobul cu pasiune: le pasă de scopul oamenilor pe care îi ajută și își doresc realmente să-l conducă pe fiecare la casa care i se potrivește cel mai bine, la acel loc care le dă o stare de bine+liniște, de BINIȘTE, acel loc al fericirii supreme pe care să-l poată numi ACASĂ. Simplul fapt că citești aceste rânduri te poziționează ca Agent de Biniște și ne spune nouă că ești dispus să afli ce poți face pentru ca anunțurile scrise de tine să ajungă la cât mai mulți oameni cu adevărat interesați de elel. 

PASUL ZERO ÎN DEVENIREA AGENTULUI DE SUCCES

Felul în care îți scrii anunțurile imobiliare este esențial pentru succesul tău profesional. Descarcă GHIDUL de aici și află care sunt regulile de urmat pentru a te asigura că algoritmul de afișare Storia.ro le va oferi anunțurilor scrise de tine vizibilitatea și relevanța pe care o merită. O să vezi că unele lucruri sunt simple, dar necesită niște cafea, cum ar fi MARATONUL CELOR 2000 de CARACTERE sau faptul că PRIN CÂT MAI MULTE CÂMPURI COMPLETATE NE REFERIM LA TOATE, altele sunt generice – cum ar fi faptul că ZONA FĂRĂ TITLU E CA TRANZACȚIA FĂRĂ NOTAR – dar sunt și unele care țin de specificul platformelor OLX Imobiliare / Storia.ro, cum sunt cele legate de exportul dintr-o platformă în alta. De exemplu, când publici un anunț pe Storia.ro, asigură-te că în primele 8 fotografii apar toate camerele proprietății, pentru că din cele 20 de pe Storia.ro, pe OLX Imobiliare se vor publica doar primele 8 și ele trebuie să ofere o imagine completă a proprietății pentru a obține un anunț bun. 

BENEFICIILE ANUNȚURILOR CARE RESPECTĂ GHIDUL

Fiecare anunț de pe Storia.ro primește din partea algoritmului platformei un scor de calitate, în funcție de parametrii indicați în ghid. Gradul de vizibilitate obținut și relevanța publicului la care ajunge anunțul vor determina calitatea apelurilor pe care le primești, numărul de vizionări și raportul efort / timp pentru a ajunge la o tranzacție. Totul începe de la felul în care e scris anunțul. De aceea, e foarte important să parcurgi pașii din ghid, să-i pui în aplicare începând cu următorul anunț pe care îl scrii și să te obișnuiești, cât mai rapid posibil, să-ți scrii toate anunțurile conform regulilor din ghid, pentru a le da toate șansele pentru succes.

ÎNCEARCĂ LUCRURI NOI ODATĂ CU PAȘII DIN GHID

Un rol important al ghidului este și acela de a te încuraja să încerci lucruri pentru care nu ți-ai făcut timp până acum sau pe care nu le-ai luat în considerare în mod serios, cum ar fi să adaugi și un video făcut cu telefonul, rapid, prin proprietate (nu e necesară o filmare profesională, doar un film rapid care să ofere perspectivă celor care văd anunțul) sau să oferi vizionări prin apel video, metodă care îți va deschide calea spre un nou tip de public – cei ocupați, dar interesați, care au foarte rar timp pentru vizionări la fața locului. 

3, 2, 1, CAFEA, START!

Acum că știi cât de important este să-ți aloci timp pentru asta, răsfoiește GHIDUL. Îți vei mulțumi de fiecare dată când te uiți la statistici, să vezi cum performează un anunț (o să găsești în ghid un sfat și legat de treaba asta). Lectură plăcută!

Ultima editare: 04 noiembrie 2021
Back to top button