Profesioniști

Dezvoltatorii au promovări gratuite și reduceri la opțiunile de promovare, în noile SMART PACKS Storia.ro

Disponibile din 5 decembrie, cele 2 noi pachete Storia.ro dedicate dezvoltatorilor imobiliari includ promovări gratuite, dar și reduceri la promovările suplimentare, pentru că știm că în acest domeniu se construiește tot timpul pentru a urca la nivelul următor de performanță.

Astfel, pachetul OPTIMUM include promovări în valoare de 130.30 euro și reduceri de 10% la toate promovările, în timp ce pachetul PREMIUM include promovări de 200.78 euro și reduceri de 15%.

Dezvoltatorii vor primi și un cadou de lansare: primele 2 luni vor beneficia de toate funcționalitățile pachetului PREMIUM la preț de OPTIMUM, urmând ca apoi să opteze pentru instrumentul potrivit nevoilor lor.

MAI MULTĂ LICHIDITATE

În topul preferințelor exprimate de către respondenții cercetării noastre este posibilitatea de a beneficia de promovări gratuite și de reduceri pentru diverse tipuri de promovări. În plus, studiile interne arată că ANUNȚURILE PROMOVATE generează, în medie, de 3 ORI MAI MULTE CONTACTĂRI, comparativ cu un anunț nepromovat. De aceea, specialiștii noștri au inclus în fiecare pachet un număr de PROMOVĂRI GRATUITE, care se vor reînnoi lunar, totalul lor fiind proporțional cu valoarea pachetului ales.

PROMOVĂRI LUNARE GRATUITE INCLUSE | COMPARAȚIE

REDUCERI LA PROMOVĂRILE SUPLIMENTARE

Dezvoltatorii care vizează un nivel superior de performanță beneficiază de reduceri pentru achiziția – atât pe Storia.ro, cât și pe OLX Imobiliare – de promovări suplimentare celor incluse deja în pachet. Această reducere crește de la 10% la 15% pentru cei care optează pentru upgrade de la OPTIMUM la PREMIUM:

PROMOVĂRILE PE STORIA.RO au următoarele caracteristici și beneficii:

ANSAMBLU REZIDENȚIAL PROMOVAT
În pachete, vei regăsi inclus și un nou tip de promovare, “ANSAMBLU REZIDENȚIAL PROMOVAT”, lansat special pentru dezvoltatori -– care va afișa anunțul, pe parcursul unei zile, pe o coloană dedicată, poziționată în partea dreaptă a paginii cu rezultatele oricărei căutări de pe Storia.ro, numită “Anunțuri de la dezvoltatori”.

TOP

În medie, promovarea TOP crește afișarea în căutări a anunțului cu 100%, prin prezența lui atât în grila de Anunțuri Promovate, la începutul paginii, precum și în lista cu toate anunțurile.

REACTUALIZARE

În medie, o reactualizare crește afișarea în căutări a anunțului cu 50%. Prin resetarea datei de publicare a anunțului, el va urca în rezultatele căutărilor și va beneficia de o vizibilitate mai mare.

SUPER REACTUALIZARE

Vizibilitatea anunțului crește prin reactualizarea lui de 3 ori, în termen de 5 zile, anunțul urcând de fiecare dată în rezultatele căutărilor.

PRIMA PAGINĂ

Anunțul tău va fi afișat alternativ printre cele 6 anunțuri evidențiate pe prima pagină Storia.ro, la fiecare încărcare a paginii, atât la filtrarea pe toată țara, cât și pe localitatea setată în anunț

—-

PROMOVĂRILE PE OLX CU STORIA.RO au următoarele caracteristici și beneficii:

Pachet Start

Promovare timp de 3 zile.

Pachet Standard

Promovare timp de 7 zile, 3 reactualizări (aplicate automat după activare în zilele 2, 4 și 6).

Pachet Pro

Promovare timp de 7 zile, 9 reactualizări (aplicate automat la fiecare 3 zile), promovare pe prima pagină timp de 7 zile.

Promovare

Anunțul tău va fi afișat atât în lista de anunțuri, cât și în secțiunile de anunțuri promovate. De asemenea, vom evidenția anunțul prin afișarea bannerului „PROMOVAT” pe imaginea principală.

Reactualizarea

Anunțul tău va fi afișat la începutul listei de anunțuri, ca și cum tocmai ar fi fost publicat. Astfel, el va fi deasupra anunțurilor similare postate înaintea lui (utilizând modul implicit de vizualizare a anunțurilor – cele mai noi).

Noua ofertă se aplică pentru anunţurile publicate începând cu 5 decembrie și facturile emise începând cu 4 ianuarie.

Descoperă aici toate informațiile despre SMART PACKS.

Pregătește-te din timp și fii gata de start!

Back to top button