Profesioniști

S-AU LANSAT NOILE PACHETE STORIA.RO DEDICATE AGENȚILOR IMOBILIARI, CU PROMOVĂRI GRATUITE INCLUSE ȘI REDUCERI LA OPȚIUNILE DE PROMOVARE

Noile Smart Packs de la Storia.ro

Din 22 noiembrie, Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri, lansează noi funcționalități și își reconfigurează oferta comercială, pentru a-i ajuta pe agenții imobiliari să-și optimizeze activitatea și să-și depășească obiectivele, țintind tot mai sus!

Accesul la noile funcționalități va fi disponibil în funcție de data de facturare a fiecărui client, începând cu ziua de 22 noiembrie 2022. 

Astăzi, 22 noiembrie, are loc lansarea oficială SMART PACKS, noile instrumente pentru succes Storia.ro, configurate de specialiștii noștri după cercetări extensive, cu scopul de a-ți oferi mai multă valoare în schimbul investiției.

Îți prezentăm cele 3 noi pachete, între care vei putea alege, în funcție de nevoile din fiecare moment. Descoperă caracteristicile, ca să poți alege în cunoștință de cauză, asigurându-te că vei obține cele mai bune rezultate.

BENEFICIILE PRINCIPALE ALE CELOR 3 SMART PACKS

Promovări lunare gratuite incluse în fiecare pachet pentru a asigura performanța – în medie, un anunţ promovat are de 3 ori mai multe lead-uri decât unul clasic.
Reduceri care cresc proporţional, în funcţie de tipul de pachet ales (10% la OPTIMUM și 15% la PREMIUM), pentru toate opţiunile de promovare pe Storia.ro și OLX Imobiliare.
► Posibilitatea de a promova anunţurile direct din Storia.ro în OLX Imobiliare, fără să mai fie nevoie să setezi pe fiecare platformă în parte.
► Depășirea competitorilor, folosind RADARUL Storia.ro, care îţi oferă acces la statistici privind performanţele lor, pentru anunţurile publicate și de tine, și de ei, pentru aceleași proprietăţi.
Programarea promovărilor, cu ajutorul planificatorului Storia.ro, care te ajută să obţii vizibilitate pentru anunţurile tale exact atunci când publicul ţintă alocă cel mai mult timp pentru căutări. Astfel, îţi ușurezi activitatea și îţi eficientizezi procesul de lucru în agenţie.
Promovarea și amplificarea brandului de agenţie prin opţiuni variate puse la dispoziţie de platformă: Branding Plus sau Branding Pro.
► Posibilitatea de a petrece mai mult timp împreună cu clienţii tăi cu potenţial, având la dispoziţie toate aceste instrumente care îţi ușurează munca de birou.

MAI MULTĂ LICHIDITATE

Statisticile noastre arată că un ANUNȚ PROMOVAT generează, în medie, de 3 ORI MAI MULTE CONTACTĂRI, comparativ cu un anunț nepromovat. De aceea, fiecare pachet include un număr de PROMOVĂRI LUNARE GRATUITE, acest beneficiu fiind și în topul preferințelor exprimate de agenți. PROMOVĂRILE INCLUSE se vor reînnoi în fiecare lună, iar valoarea lor crește în funcție de pachetul ales.

PROMOVĂRI GRATUITE INCLUSE | COMPARAȚIE

Pentru agenții care au obiective mai dificil de atins, care necesită opțiuni de promovare suplimentare față de cele deja incluse în pachete, echipa Storia.ro a aplicat și o reducere pentru achiziția de promovări, care crește de la 10% la 15%, în cazul upgradării de la OPTIMUM la PREMIUM:

REDUCERI LA PROMOVĂRILE SUPLIMENTARE

PERFORMANȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ a anunțurilor, prin lansarea unor noi funcționalități

În funcție de pachetul ales, sunt incluse mai multe sau mai puține funcționalități. În PRIMELE 2 LUNI de la lansare, primești toate funcționalitățile pachetului OPTIMUM plătind doar pentru pachetul BASIC.

#1 ANUNȚURILE EVIDENȚIATE PRIMESC CU 8% MAI MULTE CLICK-URI

Testele desfășurate au demonstrat că o evidențiere vizuală realizată prin adăugarea unui buton de CONTACT, în partea dreaptă a anunțurilor care apar în lista de căutări, mărește rata de click (CTR) cu 8%.

#2 FORMULARE SUPLIMENTARE DE CONTACT

Formulare de contact noi au fost plasate în momente cheie ale parcurgerii anunțului, cât și pe toată durata scroll-ului. Astfel, formularul clasic din dreapta a devenit sticky și se deplasează odată cu scroll-ul utilizatorului, iar un nou formular apare și la finalul anunțului, pentru ca utilizatorii să nu mai fie nevoiți să scrolleze din nou până în partea de sus, ca să ajungă la formularul de contact. 

#3 ȘABLOANE DE MESAJE TEMATICE

Pentru a scurta timpul de la vizualizare la contact și pentru a eficientiza dialogul încă de la primul contact, formularele dau acum posibilitatea de a alege, dintr-o listă, mesaje predefinite, în funcție de nevoile utilizatorului: mai multe informații, vizionare, ofertă sau alt motiv. 

#4 SUGERAREA UNUI PREȚ

Utilizatorul are acum posibilitatea de a face o ofertă încă de la primul contact. Acest tip de lead avansat, care poate duce direct spre tranzacție, este numit și HOT LEAD și crește numărul de persoane care contactează vânzătorul.

#5 GALERIE INTERACTIVĂ

Cercetarea desfășurată a demonstrat că rata de conversie este mai mare în cazul anunțurilor care au formulare de contact incluse în galeria foto, pornind de la observația că una dintre fotografii este trigger-ul care îl face pe cumpărător/chiriaș să ia legătura cu agentul. Astfel, un formular de contact a fost inclus în galerie, fiind accesibil prin apăsarea butonului MESAJ, prezent pe ecran la fiecare poză sau mergând direct pe ultima poză.

Citește mai multe despre funcționalitățile dedicate creșterii performanței aici, în articolul dedicat.

ANALIZĂ ȘI STATISTICI PRIVIND CONCURENȚA

RADARUL Storia.ro este una dintre cele mai importante noi funcționalități, care folosește tehnologiile ML (Machine Learning) și AI (Artificial Intelligence), pentru a determina dacă o proprietate de pe piața secundară este listată de mai multe agenții imobiliare, arătând anunțurile duplicate atunci când sunt identificate cu peste 95% certitudine. Poți vedea numărul de vizualizări, contactări și promovări pe care le au, tipul de promovări folosite în aceste anunțuri, numărul lor de clienți potențiali și o comparație cu Top 3 anunțuri ale competiției cu cel mai mare trafic.

De acum, vei ști cum au fost listate de către alți agenți proprietățile din portofoliul tău, ce texte și ce fotografii au folosit, vei ști care este raportul dintre numărul de vizualizări și de contactări obținute de anunțurile competitorilor versus cele care îți aparțin și vei putea decide care sunt anunțurile pentru care merită să investești cel mai mult în promovare. În pachetul PREMIUM, raportul RADAR este zilnic, în OPTIMUM este săptămânal, iar în BASIC, frecvența este lunară.

AUTOMATIZARE ȘI PROGRAMARE

PLANIFICATORUL PENTRU PROMOVĂRI este o nouă funcționalitate care te va ajuta să-ți setezi în calendar diverse tipuri de promovări pentru anunțuri, în funcție dezilele în care au cele mai multe șanse să genereze contactări. Vei putea seta ora și un număr de zile în care să se repete fiecare promovare, iar calendarul se va popula cu promovări în mod automat, în funcție de dorințele tale, fără să trebuiască să mergi la fiecare zi în parte pentru a seta promovările repetitive.

BRANDING

Succesul unui anunț depinde în mare măsură și de autorul său. Ca urmare, specialiștii Storia.ro au ales să lanseze funcționalitatea BRANDING PRO, pentru pachetele OPTIMUM și PREMIUM, care va afișa și logo-ul agenției în pagina de rezultate ale unei căutări, în dreptul anunțului tău. Pentru toate pachetele, inclusiv BASIC, va fi activ BRANDING PLUS, care presupune afișarea logo-ului agenției în pagina de anunț. În plus, toate pachetele îți oferă o pagină dedicată, în care vor apărea toate anunțurile agenției tale.  

Citește mai multe aici despre funcționalitățile care te ajută să îți depășești competitorii, să îți automatizezi și planifici activitatea și să își promovezi agenția.

COMPARAȚIE ÎNTRE PACHETE

Vezi ce funcționalități și promovări include fiecare pachet în parte. Pentru început, în primele 2 luni, primești toate funcționalitățile pachetului Optimum, plătind doar pentru pachetul Basic. După ce îl testezi, poți alege care este pachetul cu care vei continua.

PREȚURI

Noua ofertă se aplică pentru anunțurile publicate începând cu 22 noiembrie și facturile emise începând cu 21 decembrie. Accesul la noile funcționalități va fi disponibil în funcție de data de facturare a fiecărui client.
Succes!
Back to top button