Profesioniști

Radar pentru competiție, automatizare și branding de agenție, cu noile SMART PACKS Storia.ro

Pe 22 noiembrie, Storia.ro lansează noile funcționalități ale platformei, gândite pentru a optimiza activitatea agenților imobiliari. În primele 2 luni, primești cadou de lansare, din partea echipei Storia.ro, toate beneficiile pachetului OPTIMUM, la prețul pachetului BASIC. Apoi, vei putea alege dacă rămâi la unul dintre acestea 2 sau faci un upgrade către PREMIUM, cunoscând avantajele oferite de fiecare dintre ele.

Accesul la noile funcționalități va fi disponibil în funcție de data de facturare a fiecărui client, începând cu ziua de 22 noiembrie 2022. 

#1 ANALIZĂ ȘI STATISTICI PRIVIND CONCURENȚA

RADARUL Storia.ro este una dintre cele mai importante noi funcționalități, create de specialiștii noștri pentru a-i ajuta pe agenții imobiliari să ia decizii pe baza unor date concrete din piață, care reflectă activitatea și nivelul de performanță atins de competitori, în cazul proprietăților pe care le au în comun cu aceștia. Astfel, RADARUL folosește tehnologiile ML (Machine Learning) și AI (Artificial Intelligence), pentru a determina dacă o proprietate de pe piața secundară este listată de mai multe agenții imobiliare, arătând anunțurile duplicate atunci când sunt identificate cu peste 95% certitudine. De acum, vei ști cum au fost listate de către alți agenți proprietățile din portofoliul tău, ce texte și ce fotografii au folosit, vei ști care este raportul dintre numărul de vizualizări și de contactări obținute de anunțurile competitorilor versus cele care îți aparțin.

Astfel, vei putea lua decizii informate, știind care sunt anunțurile pentru care merită să investești cel mai mult în promovare. De exemplu, dacă altă listare pentru aceeași proprietate performează de zeci de ori mai bine ca număr de vizualizări și are covârșitor mai multe contactări, vei ști dacă trebuie să-ți redirecționezi promovările spre anunțuri care se țin mai aproape de nivelul atins de competiție sau doar au nevoie de o mică impulsionare, pentru a se detașa complet și a învinge în cursă. În cazul în care decizi să-ți depășești concurența, ai la dispoziție, în dreptul fiecărui anunț, un buton de promovare care te va ajuta să acționezi imediat ce ai luat decizia, după comparația cu celelalte anunțuri duplicate. RADARUL îți arată și tipul de promovări folosite de competitori, deci vei ști și care este genul de promovare care trebuie ales pentru a-i depăși.

În primele 2 luni, vei primi raportul RADAR săptămânal, conform pachetului OPTIMUM, pe care îl vei avea activ. După aceea, ai șansa să-l primești zilnic, dacă faci upgrade la PREMIUM, pentru a te putea menține într-o competiție strânsă, la nivel de lideri de performanță pentru fiecare anunț. În Polonia, 2100 de agenții imobiliare deschid zilnic acest tip de raport, ca dovadă a eficienței sale, întrucât îți permite să vezi direct din mail anunțurile duplicate, pentru a-ți da seama rapid cum trebuie să acționezi. Pe de altă parte, trebuie să știi că optând pentru downgrade de la OPTIMUM la BASIC, după primele 2 luni, vei primi raportul RADAR cu o frecvență lunară.

În ansamblu, raportul RADAR oferă următoarele informații despre competiție: numărul de proprietăți duplicate, numărul de vizualizări, contactări și promovări ale anunțurilor duplicate, tipul de promovări folosite în aceste anunțuri duplicate, numărul de clienți potențiali al acestor anunțuri și o comparație cu Top 3 anunțuri ale competiției cu cel mai mare trafic.

De aceea, RADARUL te va ajuta să-ți concentrezi energia pe acele anunțuri care au șanse mai mari să se încheie cu tranzacții, ținându-te informat dacă e cazul să nu mai investești în anumite anunțuri. Astfel, vei avea la dispoziție, în timp real, informații relevante din piață care te vor ajuta să-ți eficientizezi activitatea.

Din același set de funcționalități, beneficiezi și de STATISTICILE complete pentru fiecare anunț și pentru totalul anunțurilor publicate de tine, constând în: numărul de afișări în căutări, vizualizări pentru anunțuri, vizitatori unici, mesaje și vizualizări ale numărului de telefon. De asemenea, poți exporta în Excel statisticile pe diverse perioade calendaristice – 7 și 30 de zile sunt cele presetate, dar îți poți selecta orice interval de timp dorești.

#2 AUTOMATIZARE ȘI PROGRAMARE

PLANIFICATORUL PENTRU PROMOVĂRI este o nouă funcționalitate care te va ajuta să-ți setezi în calendar diverse tipuri de promovări pentru anunțuri, în funcție dezilele în care au cele mai multe șanse să genereze contactări. De exemplu, dacă faci parte dintre agenții imobiliari care preferă să viziteze proprietăți lunea și marțea și să se ocupe de listarea lor începând de miercuri și știi că familiile au mai mult timp de stat pe Storia.ro și de căutat locuințe în weekend-uri, folosind acest tip de informație, îți vei putea seta ca anunțurile care targetează familii să fie promovate în zilele de weekend, fără să fie nevoie să intri în platformă și să setezi manual promovarea în zilele respective. De asemenea, PLANIFICATORUL îți va permite să setezi ora și un număr de zile în care să se repete fiecare promovare, până la atingerea obiectivului. Ca urmare, calendarul se va popula cu promovări în mod automat, în funcție de setările tale, fără să trebuiască să mergi la fiecare zi în parte și să setezi promovările repetitive.

Planificatorul de promovări


Alte funcționalități care au rolul de a-ți ușura munca și a-ți planifica mai bine activitatea sunt exportul gratuit al anunțurilor în OLX, setarea promovărilor direct din Storia.ro pentru OLX și integrarea cu CRM-ul agenției tale, așa încât să-ți poți construi anunțurile din soft-ul intern, ele urmând să fie exportate automat în Storia.ro.

#3 BRANDING

Succesul unui anunț depinde în mare măsură și de autorul său. Ca urmare, specialiștii Storia.ro au ales să lanseze funcționalitatea BRANDING PRO, pentru pachetele OPTIMUM și PREMIUM, care va afișa și logo-ul agenției în pagina de rezultate ale unei căutări, în dreptul anunțului tău. Pentru toate pachetele, inclusiv BASIC, va fi activ BRANDING PLUS, care presupune afișarea logo-ului agenției în pagina de anunț. În plus, toate pachetele îți oferă o pagină dedicată, în care vor apărea toate anunțurile agenției tale.

Noua ofertă, cu cele 3 pachete BASIC, OPTIMUM și PREMIUM, se aplică pentru anunțurile publicate începând cu 22 noiembrie și facturile emise începând cu 21 decembrie. După primele 2 luni, în care vei testa gratuit pachetul OPTIMUM, vei putea alege pachetul care corespunde cel mai bine nevoilor tale dintre cele 3.

VEZI PREȚURILE NOILOR PACHETE și alte funcționalități incluse!


Back to top button