4 argumente să-ți amenajezi locuința cu mobilier Fabricat în România

14 septembrie 2022

Publicat de storia

4 argumente să-ți amenajezi locuința cu mobilier Fabricat în România

Piesele de mobilier fabricate în România au cunoscut o dezvoltare constantă, iar astăzi reușesc să acopere toate opțiunile cumpărătorilor, indiferent de stilul de amenajare preferat.

Gama variată de produse disponibile în portofoliul Mobexpert, dar și avantajele cu care piesele de mobilier și decorațiunile fabricate în România vin la pachet au determinat aproximativ 60% dintre clienții companiei să se îndrepte către produsele Mobexpert realizate local. 

Mobexpert a investit în permanență în dezvoltarea colecției pe care o produce local - Fabricat în România - și oferă clienților săi posibilitatea să-și personalizeze locuințele în funcție de stilul de amenajare în care se regăsesc.

Iată mai jos câteva motive care să te determine să-ți amenajezi locuința cu produse din colecția Mobexpert Fabricat în România:

1. Acoperă toate stilurile de amenajare, indiferent de preferințe. Colecția Fabricat în România pune la dispoziție clienților piese de mobilier care acoperă preferințe variate, ca aceștia să-și poată amenaja locuința în acord cu nevoile specifice și personalitatea. În ultimul an, Mobexpert s-a concentrat pe crearea și fabricarea locală de produse în stil modern și cu posibilități multiple de configurare, conform ultimelor tendințe și în acord cu solicitările clienților. Nu lipsesc însă din colecție nici piesele de mobilier în stil clasic, romantic sau natural, și nici cele în stil contemporan, urban sau young living. Una dintre gamele vedetă din colecția Fabricat în România este Wave, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu. Printre preferințele clienților Mobexpert se află, totodată, și gamele Taylor, Ramsey, Compact sau Cuba.

2. Design actual și în tendințe. Designerii Mobexpert urmează cele mai în vogă tendințe și sunt conectați în permanență la cele mai actuale direcții în amenajările interioare. Mobexpert a investit în ultimul an în design și producție și a lansat peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele și scaune de birou. În plus, în 2022, compania a reușit să lanseze cel puțin un produs nou pe lună, creat și fabricat în interiorul grupului Mobexpert. 

3. Termene de livrare ușor de anticipat. Actualul context a adus schimbări pe lanțurile de aprovizionare și a îngreunat transporturile aducând provocări pentru organizații. Colecția Mobexpert Fabricat în România este produsă în cele opt fabrici deținute de companie la nivel local, din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București. Astfel, 65% dintre produsele din portofoliul Mobexpert sunt realizate astăzi în România, de la designul și proiectarea produselor și până la producția în fabricile proprii. Totodată, vânzarea de mobilier și decorațiuni se face în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online, compania reușind astfel să aibă un control mult mai mare asupra termenelor de livrare, care sunt garantate și mult mai ușor de anticipat. 

4. Reduceri de 15% la Colecția Fabricat în România. Până pe 28 septembrie, Mobexpert oferă discount de 15% la toate produsele de mobilier și decorațiuni din colecția Fabricat în România, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și din țară.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

Ultima editare: 14 septembrie 2022

Dă share în social media