Lifestyle

Două piese vestimentare bărbăteşti, potrivite  ţinutelor confortabile de casă

Fiecare doreşte ca atunci când ajunge acasă să se simtă cât mai confortabil schimbându-şi ţinuta de stradă cu haine comode, lejere, uşoare şi plăcute. Indiferent de anotimp, tricourile bărbăteşti şi pantalonii de trening pot reprezenta cele mai comode şi plăcute alegeri care îţi vor alcătui o ţinută de casă.

Tricoul bărbătesc, o piesă versatilă şi comodă

Atunci când vrei să îţi procuri cele mai noi modele de tricouri barbati te poți inspira din magazinele online. MODIVO îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate foarte mare de modele, culori, texturi, croieli şi stiluri, tocmai pentru a te ajută să îţi completezi orice tip de ţinută, inclusiv pe cele de casă. Dealtfel se știe că, tricourile bărbătesti nu ar trebui să lipsească de pe raftul șifonierului, fiind articole basic. Adoptă modele simple fabricate din fibre naturale, respectiv bumbac, rezistent, acestea sunt plăcute la atingere şi uşor de întreţinut. Tricourile reprezintă piese extrem de versatile putând fi combinate atât cu pantaloni scurţi de casă, cât şi cu trening călduros, cu pantaloni cargo ori șorturi comode. Indiferent dacă stai pe o canapea şi vizionezi un film sau te pregăteşti să găteşti o masă copioasă, tricoul va fi cea mai comodă şi practică piesă vestimentară care va întregi ţinuta ta de casă.

Poartă-ţi  tricoul cu perechea preferată  de pantaloni

Tricoul poate fi purtat cu orice tip de îmbrăcăminte, fiind potrivit oricărui sezon. Pentru perioada rece din an, va fi ideal purtat pe sub un hanorac călduros, alături de o pereche de papuci din piele. În perioadele de tranziție, de primăvară şi toamnă, poţi potoli răcoarea specifică serilor, purtând un tricou basic împreună cu o pereche de pantaloni de trening comozi şi plăcuţi. 

În sezonul cald, tricourile bărbăteşti întregesc ţinute comode, în acelaşi timp, practice, alături de pantaloni trei sferturi şi şlapi. Indiferent de vremea de afară, un tricou bărbătesc din bumbac se va dovedi extrem  de practic, putând fi purtat cu orice tip de piesă şi combinat în ţinute de casă moderne.

Ţinutele de casă, perfecte pentru relaxare și odihnă

Deşi este posibil să consideri că nu este necesar să acorzi o mare atenţie ţinutelor de casă, totuşi este bine de ştiut faptul că modul în care te îmbraci în casă va influenţa capacitatea de relaxare şi odihnă. Îmbrăcând haine comode şi lejere permiţi musculaturii să se destindă şi pielii să respire, aspecte ce induc stare de confort, propice deconectării de la problemele cotidiene. În acelaşi timp, ţinuta de casă este obligatorie în contextul în care va lua locul hainelor de stradă, pe care s-au depus particule de praf sau impurități şi care au intrat în contact cu medii mai mult sau mai puţin poluante. 

Ținuta de casă reprezintă o soluție prin care limitezi răspândirea microbilor, a alergenilor sau a particulelor de praf specifice mediului exterior. Din altă perspectivă, ţinuta de casă te ajută să îţi păstrezi hainele de stradă într-o stare foarte bună, protejându-le de riscul de a fi pătate, deformate sau modificate de diferite incidente care pot avea loc în mediul casnic, de la petele de mâncare, până la rupturile provocate în timpul jocului cu cei mici, în timpul reparării unei mese sau atunci când decizi să reîmprosprospătezi vopseaua de pe hol. Ţinutele de casă îţi oferă şi posibilitatea de a purta un tricou sau o pereche de pantaloni de trening pe care nu doreşti să le mai incluzi în outfiturile de stradă, destinându-le doar mediului casnic.

Cristina Pop

Pasionată de cifre și scris în aceeași măsură, Cristina a reușit să își construiască o viață care o face fericită. Îi place să petreacă timp de calitate alături de oameni care o inspiră. E de părere că nu doar cei care ne înconjoară ne fac viața mai bună, ci și spațiile amenajate creativ, așa că pasiunea pentru design interior a venit firesc și o explorează și prin scris.
Back to top button