Câștigă un aspirator robot la standul Storia.ro de la Imobiliarium!

16 iunie 2020

Publicat de storia

Câștigă un aspirator robot la standul Storia.ro de la Imobiliarium!

Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, organizează, în premieră, primul târg de toamnă în Capitală – pe 21-22 septembrie, în Piața Universității. Printre motivele care au stat la baza extinderii conceptului se numără cerința din partea vizitatorilor de a prospecta oferte imobiliare din zone cât mai diverse ale Capitalei și împrejurimilor, dar și cât mai adaptate posibilităților lor.

Noi vom fi prezenți la eveniment în calitate de partener principal și te așteptăm cu un concurs inedit prin care poți câștiga un aspirator robot. Dacă ești interesat, vino la standul nostru să afli mai multe despre oferta și funcționalitățile Storia.ro și să te înscrii în concurs!

De la prima ediție, când a prezentat locuințe ce însumau 690.670 mp, Imobiliarium s-a extins până la 1,8 milioane de mp de spații puse la dispoziția cumpărătorilor, toate situate în Capitală sau în proximitatea acesteia, dar și din stațiunile montane sau de pe litoral.

Evenimentul este printre puținele ancorate în realitatea tehnologică a momentului, vizitatorii având posibilitatea să-și vizualizeze viitoare locuință sau chiar împrejurimile, prin ochelarii de realitate viturală (VR) disponibili.

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ropână vineri, 20 septembrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 21-22 septembrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor achita contravaloarea unui bilet, respectiv 10 lei.

Ultima editare: 16 iunie 2020

Dă share în social media