#CăutariFericite la Imobiliarium: te așteptăm la standul Storia.ro cu tot ce ai nevoie ca să-ți găsești viitoarea ta casă

16 iunie 2020

Publicat de storia

#CăutariFericite la Imobiliarium: te așteptăm la standul Storia.ro cu tot ce ai nevoie ca să-ți găsești viitoarea ta casă

Știm că procesul de căutare a unei locuințe nu este unul tocmai ușor. De aceea, ne dorim să venim în întâmpinarea celor mai des întâlnite provocări din procesul de transformare a unei case obișnuite în acasă. În perioada 13-15 octombrie, te așteptăm la Imobiliarium cu instrumente și informații menite să te susțină în procesul de achiziție a viitoarei tale case.

Iată ce ți-am pregătit la standul Storia.ro:

Harta interactivă Storia.ro
Pe parcursul acestui an de zile, la Storia.ro am tratat cu interes nevoile și curiozitățile celor care pornesc în vânătoare de case. Prin desfășurarea studiului „Oraşe şi Cartiere din România” am descoperit  punctele de atracție ale orașelor și cartierelor din țară, precum și numeroși factori care influențează procesul de luare a deciziei de cumpărare a unei case.

Cu siguranță ai și tu o listă de priorități de care ții cont atunci când vrei să cumperi o locuință în București. Dacă ești interesat să te muți într-o zonă pe care nu o cunoști foarte bine, te așteptăm la Imobiliarium cu o hartă interactivă care îți prezintă cele mai apreciate cartiere din București, după 10 criterii pe care trebuie sa le iei în calcul: siguranță, curățenie, calitatea aerului, liniște, accesul la serviciile de transport, facilitatile medicale si educationale, accesul la magazine si restaurante, costul general al vieții, recreere – spatii verzi, facilitati sportive si culturale.

Amintire pentru acasă

Veronica Neacșu este o ilustratoare care spune povești monocrome, presărate cu personaje prietenoase și vesele. De la iepuri îmbrăcați în pijamale sau danteluri sofisticate, la ratoni care cară inimi în brațe, până la personaje de pe tărâmuri fantastice inspirate de pasiunea pentru Paul Klee, miniaturile Veronicăi sunt rezultatul unui melanj între sensibilitatea și nostalgia fotografiilor vechi de familie și prezentul imaginat cu multe chicote și duioșie.

La standul Storia.ro, fotograful nostru te va ajuta să imortalizezi momentul zero al următorului capitol din viața ta, cel în care îți cauți viitorul “acasă”, iar Veronica va da un plus de savoare fotografiei tale prin doodle art. La final, vei pleca de la Imobiliarium cu o amintire numai bună de înrămat în noua ta casă.

Veronica Neacsu

Workshop Mihnea Ghilduș: Cum să-ți amenajezi locuința de la zero
Când
: 15 octombrie, 12:00 – 13:00

După achiziția unui apartament sau a unei case, nu-ți mai rămâne decât să îl/o amenajezi pe gustul tău. Procesul este, însă, mult mai complicat decât pare, așa că un designer de interior este de cele mai multe ori soluția cea mai eficientă, care te ajută să salvezi timp și bani, și, cel mai important, te ajută să obții într-un final casa visurilor tale.

Duminică, începând cu orele 12:00, te invităm la workshopul Storia.ro de la Imobiliarium, unde Mihnea Ghilduș te va iniția în tot ce presupune un proiect de amenajare interioară.

Workshop Mihnea Ghildus

Dr. Mihnea Ghilduș este designer de produs, fondator al platformei Dizainăr și Director Creativ DZNR Studio. Format ca designer de produs la Universitatea Națională de Arte, București, Mihnea și-a continuat traseul educațional la Academia de Arte și design din Stuttgart, Germania, unde a obținut masterul în Integral Studies. În 2014 a primit titlul de doctor în design medical, la Universitatea Naţională de Arte, București, unde a predat ca prof. asociat lector între anii 2008-2016.

Activează cu entuziasm în domeniul designul ambiental și designului grafic, dar pasiunea lui pe plan profesional rămâne designul de produs. În 2012 a lansat Dizainăr, magazinul de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă peste 150 de designeri români cu peste 600 de produse concepute și realizate în România.

Programul de workshop, conceput special pentru vizitatorii târgului Imobiliarium, cuprinde toate informațiile necesare înainte de demararea unui proiect de design interior. Detalii și înscrieri pe pagina evenimentului.

În plus, Imobiliarium te așteaptă cu peste 80 de expozanți și peste 10.000 de oferte de case și apartamente, care pot fi vizionate pe loc, cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR). Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până joi, 12 octombrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

Ultima editare: 16 iunie 2020

Dă share în social media