Creează un cont de agenție

De ce Storia?

Aici ai acces la cele mai bune platforme cu un singur click!

Acum poti publica proprietatile tale pe Storia.ro (proiect dedicat anunturilor imobiliare) si pe OLX.ro (cel mai mare site de anunturi din Romania) utilizand un singur CRM pentru imobiliare... Totul in cel mai usor, comfortabil si sigur mod.

Completeaza doar formularul de mai jos si te contactam pentru a ne asigura ca totul e clar si ca vei beneficia cat mai repede de vizibilitatea si uneltele pe care platformele noastre ti le ofera.

Reguli si notificari

Prin clic pe butonul Continuare, accept Termenii de utilizare.

Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare și alte tehnologii similare. S.C. OLX Online Services S.R.L. recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în care utilizez serviciile, pentru a oferi o funcționalitate a produsului și un conținut relevant, materiale publicitare personalizate, precum și protecție împotriva mesajelor nesolicitate, software-ului rău intenționat și utilizării neautorizate.

Vrem sa stii ca acceptarea Condiții de utilizare Generale implica semnara unui contract.