Dezvoltator
Ilfov
Otopeni (comuna)
Otopeni
Arcadia Concept- Vila de vanzare Otopeni
Arcadia Concept- Vila de vanzare Otopeni

Arcadia Concept- Vila de vanzare Otopeni

prețuri de la 1 575 €/m²
Arcadia Concept
Locație
Otopeni, Otopeni, Ilfov (judet)
Tip proprietate
case
Unități disponibile
3 /8

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
Stadiu
in constructie
Suprafață
120 - 120 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
frontend.ad.table-information-value-project_amenities-relax_area
Spații suplimentare
loc de parcare, debara, terasa

Descriere

Ansamblul rezidențial Arcadia Concept este format din 8 case grupate două câte două, situate într-o locație privilegiată, cu ieșire directă la DN1 și Centura. Această amplasare strategică facilitează accesul rapid către orice destinație din oraș și din afara lui, fiind astfel ideal pentru cei care doresc să locuiască într-un mediu urban, dar fără aglomerația caracteristică.

 

Fiecare casă din ansamblu este construită cu materiale de cea mai bună calitate și dispune de o suprafață generoasă, perfectă pentru confortul și intimitatea locatarilor. De asemenea, casele sunt dotate cu panouri fotovoltaice care permit economisirea energiei electrice și reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

 

În ceea ce privește design-ul, casele sunt moderne și elegante, având o arhitectură distinctivă, cu ferestre mari și spații luminoase. Gruparea acestora în perechi asigură o atmosferă prietenoasă și comunitară, dar și intimitatea și independența fiecărui locatar.

 

În concluzie, acest ansamblu rezidențial Arcadia Concept reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută un stil de viață modern și confortabil, într-o locație excelentă, cu acces rapid către principalele artere rutiere și cu un impact minim asupra mediului.

Nu ezita să mă contactezi

Arcadia Concept
Anunțul dezvoltatorului
Arcadia Concept
729

Mai multe anunțuri de la Arcadia Concept