Для України
Dezvoltator
Brasov (judetul)
Brasov
Bartolomeu Nord
Strada Dimitrie Anghel
Coder Residence 3 - Oaza ta Urbana
Coder Residence 3 - Oaza ta Urbana

Coder Residence 3 - Oaza ta Urbana

prețuri de la 1 300 €/m²
CODER RESIDENCE 3
Locație
Brasov (judet), Strada Dimitrie Anghel null, Brasov (judet), Bartolomeu Nord, Brasov (judet)
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
20

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
2
Stadiu
in constructie
Suprafață
43.68 - 110.83 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Proiectul Coder Residence a fost gândit pentru a se adapta perfect cerințelor diverselor categorii de persoane, cu precădere cuplurilor și familliilor care doresc să facă parte dintr-o comunitate liniștită, ferită de aglomerație, dar cu toate facilitățile necesare pentru cei mici – spații de joacă special amenajate, distanță mare între imobile pentru ca aceștia să se poată deplasa și juca în voie, spații verzi și o priveliște clară, neobturată spre Muntele Tâmpa.

Nu în ultimul rând, proiectul se adresează și tinerilor profesioniști care caută un refugiu  în interiorul orasului pentru a obține echilibrul ideal între viața profesională și viitoarea viață de familie.

Atât persoanele fizice, cât și juridice se pot stabili în ceea ce dorim să fie recunoscut drept cel mai aerisit cartier de vile din Brașov, potrivit atât pentru locuit, cât și pentru consolidarea unei investiții sau clădirea unei afaceri de familie.

Coder Residence 3 - cartier inchis cu drum privat de vile multifamiliale desfasurat pe un teren de 12000 m2. Apartamentele vor fi situate in 10 vile multifamiliale cu regim mic de înălţine, P+E+M. Pe tot terenul de 12000 m2 se vor edifica doar 105 apartamente , fiind proiectat pentru a fi unul din cele mai aerisite proiecte rezidenţiale din Braşov. Nici de această dată nu facem rabat de la calitate, folosim materiale de construcţie rezistente (structură de beton armat şi cărămidă) pentru că misiunea noastră este să ridicăm imobile durabile în care ne-am dori noi înşine să locuim, piatra naturala pe casa scarii, balustrade de sticla.

Pentru mai multe detalii, va stăm la dispoziţie la numarul de telefon 0744676767

Nu ezita să mă contactezi

CODER RESIDENCE 3
Anunțul dezvoltatorului
CODER RESIDENCE 3
744

Mai multe anunțuri de la CODER RESIDENCE 3