Dezvoltator
Prahova
Targsoru Vechi
Strejnicu
#Garten Residenz - Private Residential, Strejnicu, judet Prahova
#Garten Residenz - Private Residential, Strejnicu, judet Prahova

#Garten Residenz - Private Residential, Strejnicu, judet Prahova

Întrebați despre preț
Locație
Strejnicu, Targsoru Vechi, Prahova (judet)
Tip proprietate
case
Unități disponibile
0 /1

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
Stadiu
finalizat
Suprafață
143 - 241 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Proprietati noi, de o calitate impecabila, situate intr-un cartier construit intr-o zona superba situat la intrarea pe Autostrada A3, la 3,4 km de centrul Ploiestiului si la 40 km de Bucuresti.

Proprietatile Garten Residenz sunt vandute direct de catre dezvoltator, cu multiple variante flexibile de plata, fara comision sau alte taxe de intermediere.

Viitoarea dumneavoastra proprietate Garten Residenz face parte dintr-un cartier finisat ireprosabil, fiind considerat imaginea unui grup de companii cu acționariat german specializat in domeniul constructiilor si care este pozitionat pe locul 8 in Romania in Categoria Antreprenori Generali in Constructii editia 2019, top alcatuit de IBC Focus.

Proprietatile in numar de 72 (case plus teren) sunt situate intr-o zona securizata. Intrarea in cartier se face printr-un punct de control cu bariera iar fiecare vila are o curte de cel putin 800 mp.

Un alt avantaj al cartierului, pe langa pozitionarea lui langa o padure de peste 100 hectare, este ca terenul invecinat apartine Aeroclubului Gheorghe Bănciulescu, fiind astfel impuse restrictii la construire, acest lucru fiind o garantie a faptului ca nu se vor putea construi in zona cladiri cu regim de inaltime mai mare de P+1.

Exista cinci tipuri de proprietati , patru fiind complet mobilate si functionale in care orice familie se poate muta in 24 de ore, construite de o echipa tanara de arhitecti si designeri care au avut ca principale teme linistea si spatiul intim de care are nevoie o familie, habitatul modern si calitatea constructiilor.

Configuratiile, mobilarile si dotarile sunt optionale si vor fi negociate individual.

Preturile vilelor pornesc de la 264.293 Euro ( Pretul include TVA)

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

Garten Residenz
Anunțul dezvoltatorului
371