Для України
Dezvoltator
Ilfov
Tunari (comuna)
Tunari
Green Space Tunari
Green Space Tunari

Green Space Tunari

prețuri de la 1 099 €/m²
Locație
Ilfov (judet), Tunari, Ilfov (judet), Tunari, Ilfov (judet)
Tip proprietate
case
Unități disponibile
3

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
1
Stadiu
in constructie
Suprafață
116.75 - 211.93 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Complexul Rezidențial GREEN SPACE TUNARI este un proiect rezidențial dezvoltat în partea de nord a Bucureștiului, desfășurat pe 5ha, având în plan construirea a 50 de case, care respectă întocmai standardele internaționale de calitate și sustenabilitate, atât prin concept cât și prin calitatea materialelor folosite. Designul și arhitectura caselor sunt expresia minimalismului și a modernității, exprimate prin rafinamentul liniilor drepte, curate, fără ornamente excesive iar locația strategică a complexului, îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai potrivite locuri pentru contruirea unui cămin pentru întreaga familie.

Case individuale cu grădină, cu design inovator, adaptat nevoilor dvs. Conceptul păstrează un standard ridicat al calității vieții, în care confortul este de primordial. Soluțiile de eficientizare a resurselor – panouri solare, panori fotovoltaice, iluminat LED, va dispune de un sistem modern de preluare a gunoiului, cu pubele disctincte de sortare, ceea ce va asigura sustenabilitate privind protecția mediului și implicit asupra rezidenților. Tot acest concept, conduce la sustenabilitate, soluții ecologice, calitatea construcțiilor, eficiența consumului și, implicit, reducerea costurilor.

Facilități complex: Teren de sport, piscină, parc. Poartă automată de deschidere pentru acces în complex. Transport: microbuz complex-metrou Pipera. Stradă cu dublu sens+ trotuare pe ambele părți, fibră optică în complex.
Utilități: Apă curentă, gaz, electricitate, canalizare, stație de epurare și durizare, pompă de căldură, centrală pe gaz.
Dotări: Gresie, faianță, încălzire în pardoseală, rulouri exterioare, mobilier personalizat la cerere.
Energie verde: Panouri solare și fotovoltaice. Dispune de stație de încărcare pentru mașini electrice.
Arhitectura minimalistă se regăseste și la exterior urmărind aceleași linii drepte și simple, ce diferențiază foarte bine fiecare zonă în parte.
Daca doriți să vedeți ce nu poate fi redat în imagini, vă invităm la o VIZIONARE, la Showroom-ul nostru, unde am construit o casă model.

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

Green Space Tunari
Anunțul dezvoltatorului
766

Mai multe anunțuri de la Green Space Tunari