Для України
Înapoi la listăDezvoltator
Bucuresti
Sectorul 1
Straulesti
Soseaua Bucuresti-Targoviste
Magnolia Urban Residence
Magnolia Urban Residence

Magnolia Urban Residence

prețuri de la 1 300 €/m²
Locație
Bucuresti (judet), Straulesti, Bucuresti (judet), Sectorul 1, Bucuresti (judet), Soseaua Bucuresti-Targoviste null
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
19

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
6
Stadiu
in constructie
Suprafață
59 - 98 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Magnolia Urban Residence - #MUR este situat în zona de nord a municipiului Bucureşti, Sectorul 1, pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte numărul 42, la 19 minute de mers pe jos de staţia de metrou Străuleşti.

Ansamblul rezidenţial este situat într-o zonă aerisită, cu spaţii verzi şi în acelaşi timp urbanizată, cu toată infrastructura urbană ( străzi asfaltate, trotuare pietonale cu copaci, canalizare, gaze, electricitate, etc) cu investiţii atât în sectorul privat cât şi în sectorul public cum ar fi: Galerie Comercială Kaufland, Lidl, Pepco, pasajul Mogoşoaia, iar în vecinătate se va construi viitorul spital municipal.

Ansamblul de apartamente Magnolia Urban Residence - #MUR este compus din 2 imobile a câte 6 etaje fiecare, unul cu 2 tronsoane şi unul cu 3. Magnolia Urban Residence însumează o suprafaţă construită de peste 19.000 mp şi va totaliza 170 de apartamente tip studio sau de 2 şi 3 camere.

De asemenea, ansamblul va dispune de 65 de locuri de parcare subterane şi 165 supraterane, acccesul în complexul privat realizându-se din Şoseaua Bucureşti – Târgovişte şi strada Nicolae Nicoleanu.

Termenul de finalizare pentru primul imobil este Octombrie 2022, iar pentru cel de-al doilea Iunie 2023, construcţia realizându-se în 2 faze – primul imobil cu 2 scări şi apoi cel de-al doilea imobil, cu 3 tronsoane.

Imobilele pot fi cumpărate direct de la dezvoltator, ele făcând parte împreună cu cele 32 de case cochete finalizate din cadrul Magnolia Urban Gardens din comunitatea rezidenţială Magnolia Urban.

Pentru detalii complete viziteaza magnoliaurbanresidence.ro

Nu ezita să mă contactezi

Mai multe anunțuri de la Magnolia Urban Residence