Dezvoltator imobiliar
Dolj
Craiova
Brazda Lui Novac
Proiect Premium - SATINA GARDEN - Craiova / Regim inaltime P+6
Proiect Premium - SATINA GARDEN - Craiova / Regim inaltime P+6

Proiect Premium - SATINA GARDEN - Craiova / Regim inaltime P+6

prețuri de la 1 500 €/m²
Locație
Strada Constantin Brancoveanu, Brazda Lui Novac, Craiova, Dolj
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
11 /191

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
6
Stadiu
în construcție
Suprafață
39 - 77.75 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Satina Garden este un ansamblu rezidential de apartamente, exclusivist, situat pe strada Constantin Brancoveanu, nr.114, cartier Cornitoiu in parculetul cu acelasi nume, compus din sase cladiri de apartamente (A, B, C, D, E, F) cu garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, avand un regim de inaltime de P+6 etaje, cu un design elegant și rafinat, cu finisaje premium, care numără 191 de apartamente, cu facilități incluse : parcare privată, boxe la subsol, doua lifturi pe fiecare scara, zonă securizată cu camere de luat vederi și acces privat în complex, precum și locuri de joacă pentru copii și spații verzi generoase.

Întins pe aproximativ 1 ha, Satina Garden este un proiect ambițios, gândit special pentru a oferi un stil de viață la standarde occidentale. Atât spațiile exterioare ale complexului, cele interioare ale apartamentelor și spațiile comune vor beneficia de finisaje premium și de toate facilitățile de care ai nevoie: 3300 mp de spații verzi speciale, terase generoase și largi cu suprafețe vitrate, toate proiectate pentru a asigura un nivel de trai ridicat, funcționalitate și eficiență și pentru a forma o comunitate durabilă.

Atunci când veți păși în grădina privată veți trăi sentimentul propriului parc, ideal pentru relaxare și familiile cu copii.

Prima fază a proiectului rezidențial va incepe cu constructia primelor doua clădiri de apartamente (A si B), avand ca termen de finalizare octombrie 2022, urmand celelalte patru corpuri (C, D, E, F) cu teremen de finalizare octombrie-noiembrie 2023.

Satina Garden înseamnă relaxare, liniște şi confort, într-o zona verde și liniștită, însă aproape de zonele de interes ale orașului. Amplasat la 3 km de centrul orașului, 1km de Auchan Craiovita, 800m de Piata (Bigul Nou), la 500 m de Lidl și doar 3-5 minute de colegiul Ștefan Velovan, in concluzie Satina Garden este locul ideal pentru întreaga familie.

Nu ezita să mă contactezi

Satina Garden
Anunțul dezvoltatorului
721

Mai multe anunțuri de la Satina Garden