Dezvoltator imobiliar
Ilfov
Popesti Leordeni
Proiect rezidențial Pasarela Berceni
Proiect rezidențial Pasarela Berceni

Proiect rezidențial Pasarela Berceni

prețuri de la 1 427 €/m²
Locație
Strada Popesti Vest, Popesti Leordeni, Ilfov
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
36 /480

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
9
Stadiu
în construcție
Suprafață
39.45 - 117.65 m²
Înălțime interior
Securitate
zona securizata, sistem de monitorizare, supraveghere video
Facilități
facilități pentru persoane cu dizabilități, lifturi, sală de sport, locuri de joacă, zonă de relaxare
Spații suplimentare
balcon, loc de parcare, terasă, loc de parcare subteran

Descriere

Ai vrea să locuiești lângă București, aproape de metrou, într-o zonă liniștită și o arhitectură care, pe lângă atributul călității produselor, bifează și caracteristicile unui design contemporan, cu spaț̦ii verzi și energie verde?

 

Iti place ideea de a locui intr -un complex rezidențial nou? Atunci noul tău ACASA poate fi Ansamblul Nostru, într-un apartament tip studio, de 2, 3 sau 4 camere.

Proiectul dezvoltat de Apollo Residence și Sky Garden Residence este o împletire între poziționarea care favorizează conceptul de #RoomInovation – arhitectura organică, apartamentele cu dotări premium, facilitățile unice și poziționarea aproape de urban.

Alege să locuiești într-un complex model, cu facilități menite să îți facă viața mai ușoară. Vei avea ocazia să te bucuri de zile pline cu zâmbete, bucurii și multă lumină.

 

O viață de calitate începe acasă, acolo unde suprafețele generoase dau o alură de prețiozitate fiecărei camere și finisările premium armonizează aspectele estetice cu cele funcționale.

Imobilul propus face parte dintr-un complex cu 480 apartamente, peste 9000 mp de spații comerciale, din care 651 mp la parterul imobilului, restul spațiilor fiind dispuse pe o rază de 100 m față de imobil.

 

Peste 1200 locuri de parcare în tot complexul, din care 400 locuri de parcare destinate doar pentru zona comercială și 5537 mp de spații verzi. Toate acestea vor alcătui un Street Mall compus din: 1 hipermarket, farmacii, restaurante, cafenele și magazine specializate. 

 

Accesul se va face atât din Str. Popești Vest (pe lângă pasarela), cât și din Str. Miraslau. Regimul de înălțime blocurilor este de S+P+9E

 

Conceptul de spațiu agil își găsește aici expresia într-o zonă multifuncțională care poate fi folosită ca home office.

Găsești aici un loc în care imaginația poate lua multe forme – o petrecere dedicată copiilor, un pitch ținut în fața viitorilor tăi investitori sau o zi obișnuită în care neprevăzutul vieții te-a făcut să alegi alternativa work-from- home. Bucătăria completează spațiul pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie acasă.

Orice seară obișnuită se poate transforma într-o ocazie de socializare în care îți încarci bateriile alături de oamenii dragi savurând preparatele preferate, prinși în discuții captivante.

Spațiile comerciale aflate la parterul clădirii de apartamente găzduiesc restaurante dedicate gurmanzilor din cadrul cartierului și nu numai.

După o seară petrecută la restaurant, te poți opri la Street Mall, pentru a bifa lista de cumpărături.

Blocurile vor fi dotate cu lift Schindler pentru 7 persoane care ajunge până la Subsol.

Toate utilitățile vor fi contorizate individual (apă, gaze, electricitate). Încalzirea în pardoseală UPONOR.

Energie verde prin dispunerea de Panouri foto-voltaice incluse în proiect.

Tavane făcute cu BARRISOL (sistem brevetat) reprezentând cea mai inovativă soluție de finisare a tavanelor. Un Aparat de aer condiționat ( o unitate pentru fiecare apartament ) și videointerfon vor fi incluse în preț. Imobilul va dispune de parcări exterioare dezmembrate și parcări subsol dezmembrate.

 

 

Ne gândim la GENERAȚIILE VIITOARE de aceea am implementat și conceptul “MOVE-IN READY” prin care îți oferim și posibilitatea achiziționării apartamentului complet mobilat, utilat si amenajat de designerii noștri, astfel încât sa te poți muta imediat și fără efort din partea ta.

 

 

 

Proiectarea și compartimentarea spațiilor interioare sunt gândite astfel încât fiecare aspect al vieții de familie să fie atent luat în calcul.

Proiectul Pasarela Berceni este, înainte de toate, un loc în care extraordinarul este tradus în viața de familie și copiii sunt ghidați pe o rută a dezvoltării și a unicității.

Locuințele împlinesc o expresie a unui principiu solid de design: beneficiarul și nevoile sale specifice formează un nucleu în jurul căruia gravitează toate activitățile de proiectare.

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

Noma Exclusive Capital
Anunțul dezvoltatorului
727

Mai multe anunțuri de la Noma Exclusive Capital