Logo
Inapoi la cautare
Apartament de vanzare
Bucuresti
Sectorul 6
Drumul Taberei
Aleea Valea Prahovei
Particular vand garsoniera Drumul Taberei(poze reale, chirias 280 eur)

Particular vand garsoniera Drumul Taberei(poze reale, chirias 280 eur)

49 000 €
Bucuresti (judet), Aleea Valea Prahovei
1 324 €/m²
Particular vand garsoniera Drumul Taberei(poze reale, chirias 280 eur)

Prezentare generala

Suprafata construita (m²):
37 m²
Suprafata utila (m²):
32
Numarul de camere:
1
Tip proprietate:
garsoniera
Stare:
renovat
Compartimentare:
semidecomandat
Anul constructiei:
1970
Orientare:
vest
Numarul total de etaje:
9
Etaj:
8

Descriere anunt

Particular vand garsoniera Drumul Taberei pentru investitie (are chirias cu 280 eur, poze reale)

Garsoniera de excepție, foarte spatioasa, complet utilata, amenajata de un designer profesionist, amplasare excelenta. Generează venit pasiv din prima zi. 

Dorești un venit pasiv fără prea mult efort sau risc, o investiție cu un profit de 15-20% pe an. Atunci citește mai jos toate detaliile:

Avantaje investiție:

  • Are chirias cu 280 eur, câștig de 1500-3000€ întrucât recuperezi acele luni si chiar pana la un an de încasări care s-ar pierde in mod normal cu finalizarea proiectului, eventuale întârzieri de la dezvoltator sau etapa anevoioasă si costisitoare a amenajărilor
  • Cel mai bun randament din zona imobiliara calculat astfel: (chiria lunaX12 luni)/investiție= aprox. 7% pe an. De menționat ca in afara pandemiei randamentul este 8-9%. In plus la cei 7% se adaugă si aprox 10 % in plus datorat cresterii prețului garsonierelor  ajungând la un total al profitabilității investiției de aprox 17%.

·        ConformIndice imobiliar - IMO Bucuresti, (imobiliare.ro/indicele-imobiliare-ro/bucuresti) preturile in București la garsoniere sunt într-o creștere de 5% in ultimele 6 luni iar pe ultimii 5 ani pre-pandemie au crescut constant cu 10% pe an, așadar ne putem aștepta la o creștere continua a valorii investiției.  

       Contract de inchiriere pe un an de zile

       Designul deosebit si finisajele de excepție atrag un chiriaș premium pe termen lung. Pretul chiriei este            mereu cu aprox 50€ peste nivelul pietei.

  • In plus, daca se doreste, asigur administrarea completa a proprietății (relația cu furnizorii de utilități precum si cu chiriașul, supraveghere plăti, gestionarea eventualelor reparații, etc) + reînchiriere garantata, daca este cazul
  • Vanzator particular – 0% comision, fără intermediari
  • Pentru a vedea si restul portofoliului meu, click aici: (olx.ro/oferte/user/sXIn/)

 

Avantaje imobil:

  • Renovat complet, instalatie si obiecte sanitare noi, mobilier si electrocasnice noi, in termen de garanție,
  • Conexiuni rapide spre centre de business, facultăți, hipermarketuri,
  • Un număr impresionant de facilitați (Parcul si Piata Drumul Taberei la 5 minute, magazine, grădinița, săli de fitness, săli evenimente, spatii verzi, etc)
  • Amplasarea complexului este excelenta atât pentru studenți cat si pentru cei ce lucrează in București si in zona S-V. Acces rapid metrou, statia Tudor Vladimirescu la 400 metri.

 

Alte caracteristici: Etaj 8/9, 32 mp utili, strada Aleea Valea Prahovei nr. 5, bloc 9S14, vedere panoramica pe est.

 

Pret: 49.000eur

 

Tel: 0722230094

Harta

Raport de preț

1 Camera, Apartamente, Drumul Taberei

Pretul pietei bazat pe preturile din Storia.ro

Vezi alte oferte imobiliare de la Direct proprietar