Story of a Home

Story of a Home: În vizită la Randi

Ritmul verii ne poartă, în această lună, acasă la Randi, într-un nou episod Story of a Home by Storia.ro și A List Magazine. Dacă toată lumea îl știe și îi fredonează piesele, acum a venit timpul să îl cunoaștem în postura de gazdă. Astăzi, pătrundem în locuința unui artist, o casă minimalistă ce surprinde prin spațiul generos și încăperile înalte, dar și prin căldura transmisă de spiritul său de familist.

Pas cu pas descoperim mai mult din personalitatea lui Randi ce se transpune în întreaga sa locuință. Insula aflată în centrul bucătăriei, pregătită să aștepte prietenii și familia,  pianul electric care aduce viață și vibrație, toate acestea scriu povestea unei case.

Atmosfera de vacanță se face simțită la tot pasul, obiectele decorative aduse din toate călătoriile și vacanțele lui întregesc tabloul de vară. Măști tribale din Africa sau statuete din Anglia evidențiază pasiunea pentru deconectare și relaxare a lui Randi.

Urmează și alte povești. Fii cu ochii pe canalul Storia.ro de Youtube și pe A List Magazine, pentru a descoperi cum arată casele vedetelor.

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button