Story of a Home

Casă de gimnastă: Diana Bulimar a amenajat studioul în living și are libertate de mișcare chiar pe balcon

Storia.ro te invită în casele celebrităților tale preferate, cu interviuri exclusive, fotografii și tururi de casă. Astăzi suntem în vizită în locuința multifuncțională a gimnastei Diana Bulimar și a iubitului ei, Radu.  

Nici nu știm ce ne inspiră mai mult, balconul luminos să luăm pauze și să respirăm, cum a fost proiectată mobila de lemn din bucătărie în jurul unui stil alimentar curat și ordonat sau zonele aerisite care lasă spațiu liber pentru mișcare.

Casa Dianei este ca o oglindă: energică și hotărâtă să atingă orice obiectiv; calmă pe alocuri ca să-și păstreze echilibrul. Gazda noastră spune că trăiește, muncește și iubește într-o casă multifuncțională, iar noi te invităm prin fiecare încăpere să vezi ce stare îți transmite.  

Tot mobilierul pe care urmează să-l vezi în cel mai recent episod Story of a Home by Storia.ro & A List Magazine a fost proiectat și executat de tatăl și fratele lui Radu. 

Mutare pe fugă în vreme de pandemie

În acest apartament locuiește Diana împreună cu iubitul ei. Cuplul creează, înregistrează, inovează în studioul tehnologizat din living. S-au mutat pe repede-înainte, în plină pandemie, și mărturisesc că în doar 12 ore s-a produs toată mutarea.

1/7 – Studio foto-video versatil în living

Diana își amintește cu drag de prima poză de acasă pe care au făcut-o entuziasmați, imediat după ce s-au instalat în dormitorul în care nu aveau mai nimic.

Biniște în 3 acte: dormitorul, studioul și balconul

La fel cum balconul se transformă în mini sală de sport, livingul a devenit studio cu program prelungit. De aici se transmite podcastul cu povești din lumea sportului și, tot aici, cei doi au organizat un set-up pentru sesiuni foto ca la carte.

În spirit antreprenorial au ales să-și decoreze cuibul de creație în cel mai funcțional stil posibil. Au echilibrat aparatura profesionistă cu nuanțe neutre pentru pereți și mobilier plus spațiu pentru mișcare. De aceea au mers pe o paletă cromatică simplă: lemn cald pe o bază de alb.

2/7 Dormitor, bucătărie, balcon

Cât despre colțul preferat de binște, îl găsim chiar în dormitor. Aici se răsfață Diana în colțișorul ei dedicat pentru make-up și îngrijire.

3/7 Dormitor și beauty corner

Casa asta este multifuncțională. Pot să fac sport aici și să lucrez, tot aici.”

Zonă de dining, gimnastică opțională și spațiu de relaxare într-un open space cu ieșire spre o terasă de 30 mp? Am găsit pe Storia.ro ❤️ 

4/7 ▸ Penthouse cu 3 camere, terasa, parcare subterana, Sibiu 

Didi, fetița cu o pungă de medalii

Ai observat că o casă fără cărți este ca un spațiu fără povești? Storia.ro are Cărticica de biniște – Ghidul complet al fericirii acasă. Diana Bulimar are Povestea lui Didi – fetița cu o punga de medalii, o carte în care a dat glas parcursului ei sportiv și tuturor întâmplărilor care au conturat campiona de astăzi. 

Cât despre elementele de decor, vedetele casei sunt medaliile căpătate și cu multă mândrie etalate. 

 5/7 Decor de campion

Diana mai este numită acasă și…

regina micului-dejun. A căpătat titlul datorită rețetei de avocado toast cu ouă. Pasionată de gătit și hrană sănătoasă, a obținut recent o certificare în nutriție și de abia așteaptă să întâmpine cursanți la seminarii. 

6/7 Bucătăria este făcută la comandă 

Și dacă tot suntem la capitolul sănătate și spațiu în bucătărie, Diana este mândră de dibăcia cu care ea și Radu reușesc să aibă atât de multe activități alternative acasă, fără să se ciocnescă. 

Cred că într-o relație sănătoasă trebuie să îți dai spațiu.

O recomandare de casă nouă 

Sportul a învățat-o pe Diana că răbdarea și perseverența sunt suflete pereche cu excelența. Iar când vorbește despre drumul către propriul acasă, recomandă răbdare. Poate nu se potrivește totul de la început și poate intri într-un spațiu gol ca să-l umpli cu tot ce ai deja mai bun.

Echilibrul vine așteptând și potrivind lucrurile de suflet în noul spațiu. 

Casa este ca o floare. Trebuie să-i vorbești ca să simtă că o iubești.”

VIDEO: Urmărește Story of a Home pentru un tur ghidat prin toate încăperile – Acasă la Diana Bulimar.

Stilului scandinav în designul interior găzduiește o cromatică luminoasă, lemnului în decor și simplitate. Le-am găsit pe toate într-un apartament cald și primitor din Cluj. Este acum la vânzare pe Storia.ro.  

7/7 ▸Apartament 3 camere | parcare subterană | Cluj-Napoca

Vrei să te inspiri văzând amenajările interioare din casele altor vedete? Câte pisici crezi că are actorul Paul Ipate și cum și-au pus lăbuțele pe stilul de amenajare? Cum este acasă la Alexia Eram? Știai că Dana Rogoz locuiește într-o casă restaurată, chiar în inima Bucureștiului? De ce sunt purceluși de jucărie acasă la Zarug? Cum a echilibrat Andra Udrea producția pentru podcast în studioul de acasă? Cum arată colțul faimei în casa lui Mihai Petre și a Elwirei și cum este armonizată viziunea unui arhitect cu pasiunea pentru design și creativitatea prezentatoarei Diana Bart? Răspunsuri și inspirație în ▸ Story of Home | sezonul 3.  

Pentru sfaturi de design interior, psihologie, rețete delicioase de împărțit cu familia și prietenii, muzică pentru ambianță liniștită, sfaturi de îngrijire a plantelor, tehnici de organizare și, nu în ultimul rând, poezie pentru suflet, răsfoiește ▸ Cărticica de biniște – ghidul fericirii acasă.

Lasă aplicația Storia.ro să te conducă acasă. 

App Store

Google Play

Nu suntem încă prieteni? Ce mai așteptăm? Follow ▸ Facebook ​ ▸ Instagram Tik Tok LinkedIn

Ultima editare: 30 iunie 2022
Back to top button