Bine ai venit pe Storia!Platforma de imobiliare lansată de OLX

CautăAnsambluri rezidențiale

Anunțuri imobiliare promovate

Proprietăți de vânzare

Proprietăți de închiriat

Proprietăți imobiliare noi

Fie că îți cumperi o locuință pentru prima dată, fie că ești un investitor cu experiență, ne propunem să fim principala ta destinație când cauți proprietăți noi, de calitate.

Apartamente

Descoperă apartamente noi, moderne, parte din ansambluri cu dotări excelente.

Găsește apartamente noi

Case

Descoperă casele nou construite, cu compartimentări spațioase și finisaje moderne.

Găsește case noi

Descoperă cel mai mare ecosistem imobiliar: Storia.ro și OLX

Storia.ro aduce împreună mii de proprietari, cumpărători, chiriași, agenți imobiliari și dezvoltatori. Împreună cu OLX, ai acces la cele mai multe anunțuri și cel mai mare trafic. Orice îți propui din punct de vedere imobiliar, aici poți găsi partenerii potriviți.

Alege ce ți se potrivește!

Alege Storia.ro

Fie că vrei să cumperi, să închiriezi sau să vinzi o locuință, pe Storia.ro găsești toate instrumentele necesare pentru a lua deciziile corecte.

Explorează între zecile de mii de oferte și simplifică-ți căutarea cu ajutorul celor peste 50 de filtre. Poți cumpăra apartamente, case, terenuri, spații comerciale și depozite.Cumpără

Explorează între zecile de mii de oferte și simplifică-ți căutarea cu ajutorul celor peste 50 de filtre. Poți cumpăra apartamente, case, terenuri, spații comerciale și depozite.

Explorează ofertele
Avem milioane de vizite în fiecare lună și îți oferim acces la cea mai mare audiență pentru proprietățile pe care vrei să le vinzi, fie că sunt apartamente, case, birouri, hale sau depozite.Vinde

Avem milioane de vizite în fiecare lună și îți oferim acces la cea mai mare audiență pentru proprietățile pe care vrei să le vinzi, fie că sunt apartamente, case, birouri, hale sau depozite.

Publică un anunț
Zeci de mii de anunțuri de închiriere te așteaptă pe Storia.ro. Poți închiria garsoniere, apartamente, case, spații de birouri, hale și depozite.Închiriază

Zeci de mii de anunțuri de închiriere te așteaptă pe Storia.ro. Poți închiria garsoniere, apartamente, case, spații de birouri, hale și depozite.

Închiriază o proprietate

Calculator de credite

  • Găsește oferta de creditare potrivită pentru tine

    Folosește calculatorul de credit KIWI Finance și află de la specialiști ce ofertă ți se potrivește și cum crești șansele de aprobare.

  • Găsește oferta de creditare potrivită pentru tine

    Scapă de drumuri inutile și formalități bancare de neînțeles și lucrează gratuit cu cel mai mare broker de credite din România.

Vreau un credit
Calculator de credite

Despre Noi

Susținem profesionalismul în imobiliare

Facilităm schimbul transparent de informații și susținem îmbunătățirea interacțiunilor dintre toți actorii pieței imobiliare, beneficiari sau intermediari.

Încurajăm deciziile informate

Punem la dispoziție date din platformă și lansăm instrumente utile care vin în ajutorul care vor să înțeleagă dinamica pieței imobiliare și să ia decizii în cunoștință de cauză.

Conectăm oamenii potriviți cu locul potrivit

Oferim acces la ecosistemul imobiliar care livrează cel mai mare conținut și cea mai mare audiență, astfel încât să deschidem uși și să creăm oportunități pentru cât mai mulți oameni.

Află mai multe despre noi

Ce este Storia.ro și cu ce mă poate ajuta?

Ce fel de proprietăți imobiliare se găsesc pe Storia.ro?

În ce orașe pot găsi proprietăți pe Storia.ro?

Care este procesul de cumpărare/închiriere a unei proprietăți prin Storia.ro?

Este Storia.ro parte din OLX?

Se găsesc pe Storia.ro și proprietăți parte din ansambluri rezidențiale?

Este rentabilă achiziția/investiția într-o proprietate imobiliară în situația prezentă?

Oferiți consultanță financiară?

Ce face Storia.ro în plus față de publicarea anunțurilor pentru a-i ajuta pe vizitatorii platformei să ia decizii mai bune imobiliare?

Locații populare: proprietăți de vânzare