Dezvoltator imobiliar
Iasi
Iasi
Frumoasa
Ansamblul rezidențial DIMINEȚII – în liniștea și armonia naturii
Ansamblul rezidențial DIMINEȚII – în liniștea și armonia naturii

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII – în liniștea și armonia naturii

prețuri de la 1 390 €/m²
DIMINEȚII by Inamstro
Locație
Strada Diminetii, Frumoasa, Iasi, Iasi
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
11

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
11
Stadiu
în construcție
Suprafață
47.63 - 91.53 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII este noul proiect imobiliar marca Inamstro — cel mai dinamic dezvoltator din Iași. Localizarea unică într-o zonă liniștită la poalele dealului Cetățuia (str. Dimineții nr. 32), înconjurat de două mănăstiri: m. Frumoasa și m. Cetățuia, precum și monumente istorice incluse în Patrimoniul Cultural Național — oferă priveliște pitorească și energie pură. În nemijlocită apropiere se află instituții de învățământ, centre medicale, spații de odihnă, zone de shopping și agrement, pădurea Cetățuia ce se întinde pe 115 hectare. 

Un proiect frumos de regenerare urbană, unde confortul clasic, confidențialitatea absolută și proximitatea cu viața urbană se integrează perfect la tine în cartier. Ansamblul oferă rezidenților o suită de facilități moderne de trai, infrastructură proprie, ambianță exterioară convenabilă, spații comerciale ce asigură necesitățile de bază integrate pe teritoriu, terenuri de joacă, sistem de parcare cu locuri suficiente, soluții arhitecturale originale cu fațada în stil neoclasic și materiale de înaltă calitate. Fiecare detaliu este conceput să ofere sinergia perfectă dintre un trai contemporan și liniștea mediului înconjurător.

Inspirat de cele două mănăstiri din apropiere, unde viața este măsurată, plină de sens și fericire – Dimineții devine un loc de vis pentru o viață calmă înconjurată de armonia naturii. 

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

DIMINEȚII by Inamstro
Anunțul dezvoltatorului
DIMINEȚII by Inamstro
332

Mai multe anunțuri de la DIMINEȚII by Inamstro