Mergi la pagina principală
Ansamblu rezidențial
Arad
Arad
6 Vanatori
Ansamblul Rezidential RED 9 ARED IMAR- în inima Aradului
Ansamblul Rezidential RED 9 ARED IMAR- în inima Aradului

Ansamblul Rezidential RED 9 ARED IMAR- în inima Aradului

prețuri de la 1 200 €/m²
BLOC 16 ARED SRL
Locație
Calea Aurel Vlaicu, 6 Vanatori, Arad, Arad
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
37 /3300

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
6
Stadiu
în construcție
Suprafață
38 - 145 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Descriere

Suntem extrem de încântați să lansăm în Arad cel mai important proiect de dezvoltare urbană de până acum! Cartierul de blocuri noi include apartamente, penthouse-uri și grădini private la parter, dar și terenuri pentru case și spații comerciale, pe o întindere de peste 200.000 mp.

 

Design modern, mediu liniștit, case inteligente

Cei 18 ani de experiență în domeniul constucțiilor și al vânzării de apartamente noi ne-au învățat ce apreciază clienții noștri la o locuință, ce îi face să se simtă cu adevărat confortabil și în siguranță.

 

Un nou concept de cartier, o nouă provocare

Proiectul pe care l-am demarat este diferit de tot ceea ce am făcut până acum: construim un cartier complex, în inima Aradului, un mediu sănătos pentru tinerii și familiile care aleg să locuiască aici. Mai mult spațiu verde, alei pietonale, wi-fi gratuit pentru toți locuitorii cartierului, un amfiteatru pentru activități sociale, un spațiu comercial nou în zona de vest a țării, piste pentru biciclete. Sunt doar câteva dintre componentele noului complex rezidențial din Arad, situat central, în imediata vecinătate a Atrium Center, a viitoarei zone comerciale AFI și a noului Stadion UTA. 

 

Grădini la parter, terase impresionante pentru apartamentele de tip penthouse

Pentru că v-am stârnit curiozitatea, vă oferim și câteva detalii tehnice pentru primele blocuri: retragerea construcției față de strada principală va fi de 100 de metri, regimul de înălțime - D+P+4+penthouse, iar apartamentele vor avea 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 55 și 150 de metri pătrați (care includ terase și grădini cu suprafețe de 26 - 93 mp). Locurile de parcare sunt și ele asigurate și incluse în prețul inițial. 

 

Te invităm să faci parte din proiectul nostru

Vă răspundem cu drag la orice întrebare la numerele de telefon 0724232212 (Bogdan), 0729777999 (Dana) si 0733442522 (Ionut), reprezentantii dezvoltatorului, sau față în față, la biroul nostru de vanzari din Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 14 (fosta locație IMAR- sediul dezvoltatorului imobiliar), de luni pana vineri intre 09:00 si 18:00.

Abia așteptăm să te cunoaștem! 

ARED în inima Aradului !

 

Nu ezita să mă contactezi

BOGDAN VĂLCAN
Anunțul dezvoltatorului
BOGDAN VĂLCAN
724

Mai multe anunțuri de la BLOC 16 ARED SRL