Mergi la pagina principală
Ansamblu rezidențial
Bucuresti
Sectorul 4
IMGB
Apartamente Sector 4 - Metalurgiei - str Drumul Binelui -Parc Arghezi
Apartamente Sector 4 - Metalurgiei - str Drumul Binelui -Parc Arghezi

Apartamente Sector 4 - Metalurgiei - str Drumul Binelui -Parc Arghezi

prețuri de la 1 250 €/m²
Locație
IMGB, Sectorul 4, Bucuresti
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
239 /118

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
7
Stadiu
finalizat
Suprafață
35 - 125 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
facilități pentru persoane cu dizabilități, lifturi, sală de sport, locuri de joacă, zonă de relaxare, teren de sport
Spații suplimentare
balcon, loc de parcare, terasă

Descriere

Un ansamblu rezidențial gandit pentru tineri cu un concept de viața sănătos, relaxant și economic.

Folosind materiale prietenoase cu mediul și cu calitați deosebite, am reușit să îmbinăm un design deosebit exterior cu compartimentări interioare diferite pentru cele 150 de unități locative.

Am ales zona de construcție a proiectului ținând cont de solicitările unor noi locatari.Zona comercială este asigurata de zona comercială Metalurgiei (LIDL, Kaufland- 350 m), de zona comercială Berceni ( Metro, Auchan, Jumbo – 1500 m), de zona comercială Grand Arena ( Selgros,Hornbach, mall –ul Grand Arena – 1200 m) si magazinele de cartier cu diferite activități comerciale.

Zona de spațiu verde este asigurată atât de zonele ansamblului cât și de noul parc Tudor Arghezi, care pe lângă faptul că asigură o vedere deosebită din etajele superioare ale blocurilor, asigura pe întreaga suprafata 2,4 ha o noua zonă verde atât de necesară noilor zone de locuit, suprafețe de relaxare, suprafețe de agrement sportiv.

Activitatea educațională este  susținută la nivel particular și de stat in grădinițe, școli  și licee.

Din locația ansamblului se poate face accesul ușor către stația STB (20 metri) și către stațiile de metrou Apărătorii Patriei și Dimitrie Leonida.

Am construit în beneficiul clientului final utilizând combinația perfectă între tâmplăria Salamander, tripan - 5 camere  și  polistiren de 10 cm care asigură un flux corect căldură -rece, pe întregul an.

Încălzirea prin pardoseală , realizată cu ajutorul echipamentelor preluate de la unul dintre cei mai buni dealeri din domeniul instalațiilor de profil Black Sea, în combinație cu centrala prin condensație va asigura o economie de aproximativ 30% față de incălzirea clasică cu calorifere.

Detaliile execuției se pot observa în cadrul vizionarilor prin comparație cu apartamentele existente pe piața imobiliară actuală. Finisajele vă asigură o personalizare a apartamentului, beneficiind de cea mai bună și modernă metodă de execuție.

Pentru noi, un apartament la cheie înseamnă confort atât în interior  cât și în exterior, astfel că oferim atenție tuturor detaliilor  - curte amenajată cu pământ de calitate , alei pavate cu pavaj de calitate, atenție deosebită spațiilor commune,zone de depozitare si locuri de parcare, iluminat exterior și interior cu led și pe senzori, cablare apartamente pentru televiziune și internet.Toate aceste aspecte vă demonstrează că ne-am gandit în permanență la confortul optim al familiei dumneavoastră.

Acceptăm orice forma de achiziție ( credit, cash,rate) și vă putem asigura prin consultanții noștri cea mai buna oferta bancara de pe piata personalizata.

Poze de pe întraga desfășurare a clădirii din diverse etape de construcție importante  vă pot demonstra profesionalismul cu care am tratat construcția acestui ansamblu!

Nu ezita să mă contactezi

Georgiana Marciuc
Anunțul dezvoltatorului
770

Mai multe anunțuri de la Birou Dezvoltator