Dezvoltator imobiliar
Bucuresti
Sectorul 5
Rahova
Dream Residence
Dream Residence

Dream Residence

prețuri de la 1 290 €/m²
Locație
Soseaua Salaj, Rahova, Sectorul 5, Bucuresti
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
24

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
8
Stadiu
în construcție
Suprafață
37 - 80 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Dream Residence este un complex de locuinţe noi, dezvoltat în Sectorul 5 al capitalei, pe şoseaua Sălaj, la numai 10 minute de centrul oraşului. Din 2012 până în prezent, s-au construit şi vândut 935 apartamente în 14 blocuri.
Noul proiect demarat la jumătatea anului 2020, va fi format din 7 blocuri şi vor însuma un număr de 780 apartamente la cheie.

Dream Residence s-a născut din aprecierea pentru tot ce înseamnă "acasă" şi calitate, nu doar un spatiu locativ, ci un loc în care să te simţi bine. Un loc în care să creezi amintiri de neuitat alături de cei dragi, un loc în care ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru un trai modern, dar şi o investiţie în calitatea vieţii tale.

Toate acestea, într-un cartier nou din Rahova, cu toate facilităţile necesare şi finisaje calitative, regăsite într-un pachet avantajos special pentru tine.

Facem ca visul tău de "acasă" să devină realitate încă din 2012.

Acces securizat, supraveghere video, zone verzi, personalizare finisaje, acces rapid către centrul oraşului, transport public în cartier - linie directă către Piaţa Unirii, promenada comercială, locuri de parcare.

Proiectul " Dream Residence " a luat naştere în 2012, în urma dorinţei de a transforma locuinţa ideală mult visată în realitate. De aceea, pentru noi a fost foarte important să alegem o locaţie potrivită în care să punem bazele, nu numai unui nou cartier, ci a unei comunităţi care întruneşte aceleaşi principii şi valori.

Nu ezita să mă contactezi

Dream Residence
Anunțul dezvoltatorului
734

Mai multe anunțuri de la Dream Residence