Mergi la pagina principală
Ansamblu rezidențial
Bucuresti
Sectorul 3
Theodor Pallady
HILS Brauner - ansamblu finalizat
HILS Brauner - ansamblu finalizat

HILS Brauner - ansamblu finalizat

prețuri de la 1 800 €/m²
Locație
Strada Victor Brauner, Theodor Pallady, Sectorul 3, Bucuresti
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
30 /1336

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
11
Stadiu
în construcție
Suprafață
30 - 162 m²
Înălțime interior
Securitate
supraveghere video
Facilități
lifturi, locuri de joacă, zonă de relaxare
Spații suplimentare
balcon, loc de parcare

Descriere

La doar 600m de stația de metrou Nicolae Teclu, complexul rezidențial HILS Brauner te așteaptă cu 1.336 de locuințe pe care să le numești ”acasă”: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, dispuse în 8 blocuri cu 11 etaje. 

HILS Brauner îți oferă toate avantajele unui complex perfect conectat cu orașul și cu zonele de interes principale, dar are grijă și de liniștea ta. 

Te bucuri în același timp și de acces facil către zonele importante de interes, pentru că la doar 600 de metri de complex se află metroul Nicolae Teclu și numeroase stații ale mijloacelor de transport în comun, dar te poți relaxa și destinde în spațiile verzi din interiorul complexului sau te poți bucura alături de cei mici de locul de joacă cu acces exclusiv pentru locatari. 

Poți uita și de problema locurilor de parcare, pentru că în HILS Brauner am construit un bloc de parcări ce cuprinde 8 etaje, demisol, parter și terasă. În total, alături de parcările de lângă bloc ansamblul totalizează 1363 de unități, iar mașina ta va fi mereu în siguranță. 

Amplasat în noul pol de dezvoltare al Bucureștiului, complexul HILS Brauner îți oferă mai mult timp pentru ceea ce contează! Atunci când toate cumpărăturile de interes zilnic se află la doar câteva minute distanță  de casă - supermarket-uri, magazine de mobilă și bricolaj, articole sportive și jucării, restaurante - totul devine mai ușor.

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

HILS Development
Anunțul dezvoltatorului
HILS Development
310

Mai multe anunțuri de la HILS Development