Dezvoltator imobiliar
Bucuresti
Sectorul 3
Theodor Pallady
HILS Pallady - ansamblu finalizat
HILS Pallady - ansamblu finalizat

HILS Pallady - ansamblu finalizat

Cere prețul
Locație
Bulevardul Theodor Pallady, Theodor Pallady, Sectorul 3, Bucuresti
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
4 /1908

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
11
Stadiu
finalizat
Suprafață
34 - 111 m²
Înălțime interior
Securitate
supraveghere video
Facilități
lifturi, locuri de joacă, zonă de relaxare
Spații suplimentare
balcon, loc de parcare

Descriere

Situat la doar 50m de stația de metrou Anghel Saligny, complexul HILS Pallady îți pune la dispoziție 12 blocuri cu un număr total de 1908 locuințe, proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 şi 3 camere, care să răspundă nevoilor tale și pe care să le poți numi ”acasă”.

In HILS Pallady beneficiezi de acces facil către toate punctele de interes ale orașului datorită stației de metrou Anghel Saligny aflate la doar 50m de complex, dar, în același timp, ai la dispoziție propria oază de liniște aflată în interiorul complexului, care cuprinde spații verzi și un loc de joacă pentru copii. In plus în imediata apropiere există terenuri de tenis și fotbal, alei pentru plimbare, locuri de joacă pentru copii și spațiu special dedicat animalelor de companie.

 De asemenea, vei uita de problema locurilor de parcare, fiind disponibile atât locuri de parcare terane, cât și în parcarea supraetajată, un total 2013 unități.

Amplasarea complexului HILS Pallady in noul pol de dezvoltare al Bucureștiului este punctul forte care îți va oferi mai mult timp pentru ceea ce contează. Atunci când toate cumpărăturile de interes zilnic se află la doar câteva minute distanță - supermarket-uri, magazine de mobilă și bricolaj, articole sportive și jucării, restaurante - totul devine mai ușor.

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

Edificia Star Construct SRL
Anunțul dezvoltatorului
740

Mai multe anunțuri de la Edificia Star Construct SRL