Mergi la pagina principală
Ansamblu rezidențial
Bucuresti
Sectorul 1
Straulesti
Panorama Lake
Panorama Lake

Panorama Lake

prețuri de la 1 150 €/m²
Locație
Straulesti, Sectorul 1, Bucuresti
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
18

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
10
Stadiu
în construcție
Suprafață
66 - 113 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
Spații suplimentare

Descriere

Situat în zona de nord a Bucurestiului, pe cel mai pretios teren de pe Gheorghe Ionescu-Sisesti, NorthSide Park este un complex rezidential cu deschidere catre lacul Grivita, în mijlocul unei zone verzi, însa la doar 50m de acces Metrou si RATB. Complexul rezidential a fost proiectat si este construit la standarde înalte, cu precizia executiei fiecarei etape, folosind numai materiale premium, menite sa ofere pe lânga confortul deosebit, o stare de satisfactie si împlinire de oricâte ori revii acasa. 


    Finisajele sunt de inalta calitate, mentionam incalzirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam si protectie  UV, Tamplarie Rehau (7 camere), feronerie Roto Titan, gresie si faianta (portelanata in masa) Marazzi, instalatia sanitara Uponor instalatia electrica Gewiss, parchet de trafic intens, centrala termica in condensatie cu un consum redus de gaz. 


     Condominiul beneficiaza de un parc privat cu deschidere direct la lac si ponton amenajat, unde poti ancora propria barcuta de agrement sau caiac. Kids Area va fi locul de joaca de la începutul parcului privat, în continuarea caruia sunt amenajate balansorele de familie, hamac si deck-urile, unde vei petrece momentele bine asteptate întreaga zi.


    În propria intimitate, indiferent de tipul de apartament pe care il alegi, vei regasi o atmosfera mediteraneana, cu vedere catre gradina amenajata de specialisti peisagisti si vedere catre lac. Iar prin ferestrele de tip perete-cortina, fiecare încapere "se extinde" catre terase Extra-Large, unde, dupa propria dorinta, poti avea chiar si o mini-gradina suspendata. Cu peste 60% din suprafata terenului destinat gradinilor, locului de joaca pentru copii si acces la lac pe pontonul amenajat, complexul este îngradit, cu acces privat controlat electronic si monitorizare non-stop. În mijlocul orasului, dar atât de intim.

Nu ezita să mă contactezi

Panorama Lake SRL
Anunțul dezvoltatorului
739

Mai multe anunțuri de la