Dezvoltator imobiliar
Bucuresti
Sectorul 4
Splai
RIN Grand Residence, lângă Delta Văcărești
RIN Grand Residence, lângă Delta Văcărești

RIN Grand Residence, lângă Delta Văcărești

Cere prețul
Locație
Soseaua Vitan Barzesti, Splai, Sectorul 4, Bucuresti
Tip proprietate
apartamente
Unități disponibile
12 /497

Unități disponibile

Locație

Începerea construcției
Nr. de etaje
Stadiu
finalizat
Suprafață
26 - 29 m²
Înălțime interior
Securitate
Facilități
lifturi, sală de sport, locuri de joacă, zonă de relaxare, teren de sport, piscină
Spații suplimentare
loc de parcare

Descriere

RIN Grand Hotel, clădirea emblematică a Bucureștiului care a găzduit de-a lungul timpului personalități cu renume, s-a transformat în RIN Grand Residence. Acum te poți bucura de facilitățile și confortul unui hotel de lux pe care să-l numești acasă. 

Vei găsi în complex garsoniere, studiouri și apartamente cu 2 și 3 camere inteligent compartimentate, perfecte pentru a răspunde cu nevoilor tale.

RIN Grand Residence dispune de o poziție avantajoasă, aproape de centrul orașului și în proximitatea mai multor centre comerciale, școli și grădinițe. În același timp, este situat în apropierea Deltei Văcărești, pe care o poți admira chiar de pe fereastră și de-a lungul căreia poți face plimbări, poți alerga sau chiar merge cu bicicleta. 

În interiorul complexului te așteaptă o sală de recreere spațioasă, care cuprinde și un loc de joacă pentru copii, dar și zona de lounge pentru adulți, precum și o sală de sport interioară, dotată cu un teren de fotbal, un teren de baschet și o pistă pentru alergare.

Alte facilități importante de care vei beneficia sunt Body Art Wellness Club - unul dintre cele mai moderne centre de fitness & SPA din București, un concept inedit care îmbină pasiunea pentru sport și sănătate cu relaxarea corpului și a minții - și galeria comercială în care vei regăsi o clinică stomatologică, o clinică estetică, magazin alimentar, bistro, croitorie și un salon de înfrumusețare.

Video

frontend.ad.video-section.background-img-alt-text

Nu ezita să mă contactezi

RIN Grand Estate SRL
Anunțul dezvoltatorului
731

Mai multe anunțuri de la RIN Grand Estate SRL