Case pe CaseNewsroom

Case pe Case by Storia.ro: Maria Popovici primește cheile casei actriței Anca Dinicu

„Case pe Case”, serialul video lansat de Storia.ro cu susținerea A List Magazine, a ajuns la episodul 3. Prin intermediul acestui proiect, Storia.ro, platforma imobiliară lansată de OLX, își propune să ofere publicului larg un show online care demonstrează cât de mult poate vorbi o casă bine aleasă despre proprietarul său, chiar și în absența acestuia.

Formatul serialului, care poate fi urmărit pe casepecase.storia.ro, presupune un schimb de case între două vedete – fiecare jucând rolul de gazdă în casa celeilalte, pe parcursul câte unui episod.

Află semnificațiile indiciilor din apartamentul Ancăi Dinicu, din perspectiva Mariei Popovici

În episodul 3, Maria Popovici, gazdă acasă la Anca Dinicu, alege să prezinte publicului particularitățile apartamentului ca pe indicii care vorbesc despre obiceiurile proprietarei. 

A găti sau a nu găti în bucătăriile open space?

Pentru început, Maria își recunoaște, cu șarmul și auto-ironia binecunoscute, invidia față de bucătăria generoasă din apartamentul Ancăi. 

“Deci aici gătește Anca Dinicu, mă rog, aici își comandă mâncare Anca Dinicu. Nu mă așteptam să fie o bucătărie atât de mare, recunosc că simt un pic de invidie, dar îmi trece când mă gândesc că e open space, că eu sunt din aia care are nevoie de ușă la bucătărie”, a spus Maria Popovici.

Maria continuă prin a căutat indicii legate de gătit, se întreabă cum se usucă vasele dacă nu există scurgător și în cele din urmă găsește câteva legume care așteaptă să fie gătite. 

Savuros este și schimbul de replici dintre cele 2 vedete și lămuririle date de Anca Dinicu, urmărind turul video realizat de Maria:

“Deci eu, aici, în bucătărie, dacă ar fi după mine..”., începe Maria.

“… aș pune un grătar și aș perpeli niște mititei”, completează Anca

Colecția de fotografii de artă din sufragerie

În anumite zone ale casei, prietenia dintre vedete devine evidentă, Maria sugerând în șoaptă că știe cine este personajul din fotografiile alb-negru expuse pe pereții colorați ai sufrageriei. Glumele de context nu întârzie să apară, Anca răspunzând că este ea într-adevăr în acea fotografie, atunci “când îmi lăsasem mustață un pic”.

„Bartai” baia de marmură

Baia generoasă, cu finisaje din marmură – pereți, blatul chiuvetei și cada – este locul care o face pe Maria să exclame despre gazdă că trăiește în lux, imediat după ce se urcă încălțată în cadă, pentru un efect comic de neratat.

O mulțime de lucruri ciudate

Pentru a face turul casei și mai interesant, Maria caută să evidențieze obiceiurile proprietarei casei pe baza obiectelor pe care le găsește: un singur pahar roz cu picior, fără restul setului, o bandă de alergat blocată de pernele canapelei, un perete acoperit de o draperie, un mini-frigider lângă pat, dar și obiecte de suflet, cum ar fi un tablou cu amprentele lăbuțelor cățeilor Mini și Ibra.

Urmărește episodul aici pentru a descoperi dacă Maria intuiește corect și câte dintre estimările ei sunt confirmate de Anca.

Pe casepecase.storia.ro, utilizatorii pot vota vedeta care merită titlul de cea mai bună gazdă dintre toate cele participante la proiect și pot alege locuința preferată din selecția cu proprietăți similare celor din episoadele vizualizate, realizată din anunțurile de pe Storia.ro.

Vezi și celelalte episoade:

Liviu Teodorescu acasă la Sore 👉 https://youtu.be/U_o_WAqJx5s

Sore acasă la Liviu Teodorescu 👉 https://youtu.be/6VszUwG_AvA

Back to top button