Știri

Începe Târgul Național Imobiliar TNI București – ediția de toamnă 2021 – și vom fi acolo

Târgului Național Imobiliar TNI revine în București cu prima ediție organizată după 2 ani de pauză. Se va desfășura pe parcursul a 3 zile, de VINERI până DUMINICĂ, în perioada 10-12 SEPTEMBRIE.

Sloganul celei de-a 31-a ediții este RE:conectează, RE:investește, RE:construiește, pentru că este momentul să REluăm planurile puse pe pauză în perioada pandemiei.

“Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context, în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață.” – Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

Așadar, dacă ești în căutarea unei noi locuințe sau vrei să participi la un accelerator de noutăți și servicii din industria imobiliară, blochează-ți calendarul. Se anunță 3 zile intense cu:

  • peste 300 de profesioniști în imobiliare ce scot la vânzare locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri în: București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.
  • peste 130 de expozanți ce își vor promova serviciile și ofertele speciale: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar și multe altele.
  • conferințe de specialitate și networking în real-estate.

Când: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00.

Unde: Palatul Parlamentului, Sala Unirii.

Acces: GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI Android și IOS sau 20 lei la intrare.

Evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid 19, fiind obligatorii: purtarea măștii de protecție, controlarea temperaturii la intrare și distanțarea. Totodată, aplicația de mobil TNI va facilita schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți rapid, sigur și fără contact direct.

TNI este un brand de renume internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaționali.

Mai multe informații: www.targulnationalimobiliar.ro

Ultima editare: 01 septembrie 2021
Back to top button