Case cu biniște

3 penthouse-uri spectaculoase de vanzare

Considerate “crema pietei imobiliare”, penthouse-urile reprezinta fara doar si poate cele mai exclusiviste proprietati urbane. Situate la ultimul etaj al cladirilor, aceste constructii nu vin doar cu avantajul unei privelisti de neuitat asupra orasului, dar si cu mult spatiu pentru locatari. Iata cele mai impresionante proprietati puse la vanzare in acest moment pe Storia.

  1. Penthouse in Drumul Taberei, Bucuresti – 110 000 €
    Primitor si luminos, acest penthouse de 3 camere se afla intr-o constructie din anul 2009, intr-o zona linistita din sud-vestul Capitalei. Mobilata si utilata complet, locuinta se intinde pe o suprafata de 128 mp utili totali, cu o terasa ce depaseste 40 mp si ofera si doua parcari, una subterana si una supraterana.

Penthouse in Drumul Taberei

Penthouse apartament

Penthouse living

Vezi anuntul complet pe Storia.ro 

2. Penthouse modern cu terasa in Arad – 86 800 €
Situat la ultimul nivel al unei cladiri de patru etaje, cu o vedere impresionanta catre rasarit, acest apartament exclusivist cu 4 camere este dispus pe doua nivele, unite intre ele cu o scara interioara. Finisajele alese cu exigenta contribuie la ambianta calda si primitoare a proprietatii.

Penthouse modern Arad

Pethnouse living modern

Pethnouse de vanzare

Ce inseamna penthouse

Vezi anuntul complet pe Storia.ro!

3. Penthouse spectaculos in Constanta – 230 000 €
Pozitionat in Tomis Nord, cu vedere la mare si la lac, acest apartament cu 3 camere este amenajat si echipat pentru a putea satisface cele mai exigente cerinte. Construit intr-un bloc nou din 2011, acest penthouse reprezinta caminul ideal al unei familii cu pretentii sau o locuinta perfecta de vacanta.

Dormitor penthouse

Vezi anuntul complet pe Storia.ro!

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button