NewsroomȘtiri

Târgul Național Imobiliar are loc pe 19-21 mai 2023 la Palatul Parlamentului

Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) se desfășoară în București în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului. Au anunțat că participă 110 companii: dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din străinătate. Evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. 

Persoanele aflate în căutarea de locuințe, pasionații de real estate, dar și cei care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional sunt invitați să viziteze ediția Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului. Vizitatorii TNI au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, construcții tiny house, case pe structură metalică, vile la periferia capitalei, case timberframe, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania și chiar Miami.

Intrarea la târgul imobiliar se realizează GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI, ce le oferă utilizatorilor acces gratuit la cele mai recente știri & noutăți din piața imobiliară și în plus facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți”, a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

Cele mai solicitate tipuri de locuințe sunt în continuare apartamentele de 2 și 3 camere, iar în momentul de față se resimte un trend puternic de dezvoltare de proiecte imobiliare complexe, care oferă o gamă largă de servicii și facilități, precum și o tendință de reutilizare a clădirilor istorice sau de patrimoniu, transformându-le în locuințe și spații comerciale moderne. Un trend ce a căpătat amploare în ultimii ani îl reprezintă dezvoltarea sustenabilă a proiectelor imobiliare, cu accent pe eficiența energetică și protecția mediului. Aceasta include utilizarea materialelor durabile și a surselor regenerabile de energie, precum și construirea de clădiri verzi și prietenoase cu mediul înconjurător.

Se estimează că prețurile locuințelor vor continua să crească în 2023, în special în zonele urbane sau în apropierea marilor centre de afaceri. Această tendință se datorează, în principal, cererii ridicate pentru locuințe confortabile și moderne, dar și a creșterii costurilor de construcție și a materialelor de construcții.

Pentru ediția TNI ce va avea loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului companiile expozante au pregătit oferte speciale, discounturi, bonusuri și se așteaptă un număr foarte ridicat de vizitatori!

Află mai multe informații utile pentru participare: www.targulnationalimobiliar.ro 

Back to top button