Știri

Ușa Storia.ro se deschide la Salonul Imobiliar București

Salonul Imobiliar București (SIB) are loc în perioada 18-20 noiembrie 2022, la Palatul Parlamentului, oferind celor interesați o varietate de opțiuni, atât pe plan local, cât și internațional. 

Storia.ro: prima ușă deschisă, în drumul spre viitoarea locuință

Dintre toate ușile pe care le vor deschide cei care își caută locuința ideală, ușa Storia.ro, pe care o vor găsi și la Salonul Imobiliar București, este cea care le va reconfigura traseul, pentru a reuși ce și-au propus. Vizitatorii vor afla cum să-și organizeze în mod eficient căutarea, vizitând standul Storia.ro, platforma imobiliară cu cele mai multe anunțuri din piață. În timp ce oamenii mari vor interacționa cu reprezentanții Storia.ro și putea câștiga cadoul de casă nouă, în valoare de 1.000 de euro, vizitatorii cei mici vor fi întâmpinați într-un spațiu de joacă special amenajat pentru a transforma căutarea de case într-o experiență plăcută și pentru ei.

Explorează cele 98 de standuri și descoperă ofertele!

Salonul Imobiliar București aduce împreună dezvoltatori, agenți și experți imobiliari, într-un spațiu expozițional de 5.500 mp, cu un total 98 de expozanți.

Pe parcursul celor 3 zile, vizitatorii vor descoperi proprietăți cu prețuri între 40.000 Euro și 6.8 milioane Euro, multe dintre ele având un preț special în cadrul evenimentului.

Oferta este una diversificată, constând în: apartamente proiectate conform standardelor de arhitectură și urbanism occidentale, proiecte imobiliare de regenerare urbană, apartamente cu terasă și curte proprie, posibilitatea de intermediere a creditelor bancare, oferte atât din capitală, din țară, cât și din afara țării, oferte de vânzare/închiriere în blocuri vechi. 

Pentru cei care își doresc o locuință nouă, oferta din cadrul evenimentului va aduce în atenția publicului 595.000 mp construiți în ansambluri noi, disponibile pentru vânzare.

O experiență cu gust

Pentru a le oferi vizitatorilor o atmosferă cât mai primitoare, organizatorii evenimentului le vor pune la dispoziție, gratuit, degustări de vinuri atent alese, precum și delicatese culinare.

Cum ajungi la SIB

  • Caută ‘Salonul Imobiliar’ pe Waze/Google Maps.
  • Intrarea în Palatul Parlamentului este C1, cea principală, situată la intersecția dintre Bd-ul Libertății și Bd-ul Națiunile Unite.
  • Vehiculele de taxi/ride sharing au acces până la scările Palatului Parlamentului.
  • Parcarea este gratuită în incinta Palatului, pe la intrarea C1, în limita locurilor disponibile.

Programul de vizitare

Vineri 12.00 – 19.00, ultima oră de acces 18.00
Sambata 10.00 – 19.00, ultima oră de acces 18.00
Duminica 10.00 – 18.00, ultima oră de acces 17.00

Mai multe informații se găsesc pe www.sib.ro. Ne vedem acolo!

Back to top button