Lifestyle
Trending

Cum arată casa cu patru pisici a lui Liviu Teodorescu

Storia.ro, platforma imobiliară cu cele mai multe anunțuri din piață, continuă seria video „Case pe Case” cu un nou episod în care dezvăluie casa lui Liviu Teodorescu. Conceptul noului proiect este de tipul unei competiții, în care câte două vedete cunoscute fac schimb temporar de case și intră în rolul de proprietar în încercarea de a face un house-tour cât mai autentic.

În primul episod din serie, utilizatorii au putut urmări casa lui Sore, prezentată de Liviu, așadar în cel de-al doilea episod rolurile au fost inversate, iar Sore a devenit gazdă acasă la Liviu.

Sore face turul în noul episod Case pe Case lansat de Storia.ro

Încă de la intrare, cele patru pisici ale lui Liviu își fac apariția în cadru și o vor acompania pe Sore pe tot parcursul turului.

Prima încăpere prezentată este livingul, care are parte de multă lumină naturală și care este descris de Sore ca fiind unul minimalist, dar care are și accente personale.

Un element care îi atrage atenția este culoarea canapelei, turcoaz, despre care spune că ar fi „culoarea inspirației”. Sore găsește în living și un element pe care casele lor – de artiști –  îl au în comun, și anume, chitara, menționând că diferența dintre cei doi este că Liviu cântă la chitară, iar ea nu.

Tot în living Sore decoperă locul de joacă al celor patru pisici și, ducându-se cu gândul la joc și joacă, îi face lui Liviu o recomandare din perspectiva sa de mamă, și anume să-și monteze o balustradă la scara din living, atunci când va avea copii.

Spre finalul turului, Sore descoperă tot la parterul casei și bucătăria, unde își propune să-și ia revanșa față de Liviu și să-i găsească și ea binecunoscuta „pungă cu pungi”. Spre amuzamentul și surprinderea ei, găsește din prima încercare sertarul pentru depozitarea pungilor, ghidată fiind de propria-i intuiție.

La etaj, Sore descoperă dormitorul, despre care spune că e o combinație echilibrată între feminin și masculin. Piesa centrală a camerei este chiar patul, unul de dimensiuni foarte mari, ales cel mai probabil în funcție de înălțimea lui Liviu, care are 1,95m. Fiind în căutarea unei cuverturi de dimensiuni foarte mari, care să-i poată acoperi în totalitate patul generos, Liviu se arată deschis oricăror sugestii.

Etajul casei este completat de un dressing foarte încăpător, care se deschide cu o zonă destinată depozitării accesoriilor, urmată de spațiul destinat pieselor vestimentare – se pare că Liviu are o garderobă foarte variată.

Încăperea care îi atrage cel mai mult atenția lui Sore este chiar camera de biniște de la mansardă,  cu instrumente muzicale, locul de inspirație al lui Liviu, acolo unde compune muzică.

Tot în această încăpere i se reconfirmă pasiunea lui Liviu pentru Harry Potter, pasiune comună care-i unește pe cei doi. Acesta are o minunată colecție de cărți Harry Potter, cât și baghete Harry Potter de colecție, expuse pe unul dintre pereții camerei.

Spre finalul clipului, Sore descoperă și terasa, un loc pe care îl descrie a fi potrivit atât pentru relaxare, cât și pentru petreceri. Pe parcursul turului, Sore îi sugerează lui Liviu să adauge un tablou mare în holul de la etaj și spre final recunoaște că ar „împrumuta pisicile”.

„Case pe Case”, o competiție în care vedetele devin gazde în casele altora

În încheiere, Sore și-a invitat comunitatea să urmărească al doilea episod din proiectul Case pe Case și să o voteze pe site-ul casepecase.storia.ro dacă le-a plăcut cum și-a îndeplinit misiunea de gazdă în casa lui Liviu.

Pe site, utilizatorii pot să voteze în competiția care stabilește care e cea mai bună gazdă dintre vedetele participante în proiect și să aleagă casa preferată dintr-o selecție de locuințe de pe Storia.ro.

„Case pe Case” este un show online de entertainment, de tipul unei competiții, în care câte două vedete cunoscute își vizitează casa una alteia și își exprimă sincer părerea despre ceea ce descoperă. Acestea împărtășesc impresii despre stilul de design, funcționalitate sau atmosfera din casa celeilalte vedete și nu se sfiesc nici din a spune ce le place, ce ar schimba sau ce ar păstra.

Și pentru că totul să devină mai autentic, fiecare episod prezintă în premieră și o serie de reacții pe care le au adevăratele gazde atunci când află cum a decurs turul casei lor făcut de altcineva.

Noul proiect își propune să devină o sursă de inspirație atât pentru cei dornici să descopere, din perspectiva de invitat-gazdă, casele unora dintre cele mai îndrăgite persoane publice, cât și pentru cei care se află în căutarea viitoarelor locuințe, întrucât pe platforma proiectului casepecase.storia.ro vor găsi și o serie de topuri cu locuințe care se aseamănă la nivel de design cu casele vedetelor vizitate în cadrul proiectului.

***

Despre Storia.ro

Storia.ro e platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață, putând fi accesată atât de pe desktop, cât și prin aplicațiile de iOS și Android. Prin adăugarea KIWI Finance în portofoliul OLX Group, utilizatorii Storia.ro pot beneficia gratuit de serviciile profesioniștilor pentru a identifica cea mai bună soluție de creditare.

Storia.ro își propune să îi ajute pe români în găsirea acelei case pe care o pot transforma în acasă. Repede, ușor, informat, prin intermediul unei platforme complexe, ce răspunde tuturor cerințelor din piață și simplifică, totodată, procesul de căutare.

În 2022, Storia.ro a lansat T.R.A.I. Index, o inițiativă ce vine în întâmpinarea unor nevoi încă neacoperite ale românilor în găsirea unei locuințe: standardul de viață, dincolo de cei 4 pereți ai casei. T.R.A.I preia date relevante de la specialiști, precum nivelul de poluare a aerului, intensitatea traficului, varietatea punctelor de interes și costul mediu pe metru pătrat, oferind o viziune de ansamblu asupra bunăstării fiecărui cartier în parte.

Raluca Alexandra Cozmenco

De mai bine de un an scrie articole pentru unul dintre cele mai mari bloguri de design interior din România. Crede cu tărie că designul și atmosfera locurilor în care trăim și muncim ne influențează starea de spirit și o fascinează felul în care un spațiu își schimbă aerul numai prin repoziționarea unora dintre obiectele de decor deja existente.
Back to top button