Ghid vânzareProfesioniști

Noul sediu Napoca Imobiliare, expresia vizuală a valorilor agenției

Amenajarea noului sediu al agenției Napoca Imobiliare din Cluj-Napoca a fost ocazia ideală pentru a exprima vizual, prin designul interior, valorile agenției și angajamentul său pentru excelență și inovație în industria imobiliară.

Astfel noul birou a devenit mai mult decât un simplu spațiu de lucru, a devenit un statement al culturii organizaționale pe care agenția îl cultivă, cu scopul de a-i reprezenta și motiva pe agenții imobiliari care lucrează în prezent și vor lucra aici.  Viziunea companiei a fost transpusă în designul interior inedit chiar de Ioana Oltean, fondatoarea Napoca Imobiliare.

Un factor esențial în planificarea biroului a fost faptul că agenții imobiliari sunt persoane active, care au tot timpul diverse activități de desfășurat. De aceea, întreg spațiul a fost proiectat pentru a rezista traficului intens și pentru a oferi un mediu de lucru confortabil și durabil. Pardoseala specială pentru trafic intens, cât și elementele și compartimentările din sticlă conferă biroului un aspect contemporan și deschis, încurajând colaborarea și interacțiunea între colegi. De asemenea, biroul beneficiază de lumină naturală din abundență, geamurile mari fiind complementate de poziția clădirii, care permite pătrunderea razelor soarelui din mai multe direcții. Atmosfera relaxantă este păstrată de sistemele de aer condiționat și de recirculare a aerului care asigură confortul pe tot parcursul zilei.

Pentru a inspira creativitatea, la designul inedit al spațiului au contribuit finisajele speciale, de lux, cum ar fi marmura și granitul, lastrele de pietre semi-prețioase. Decorul nu este doar funcțional, ci și estetic, cu plăci de lemn frezat și mobilier personalizat, pentru a îmbina utilitatea și confortul. Proiectarea spațiului a ținut cont și de aspectele practice: tapetul de plută naturală și cel de trafic intens adaugă nu numai un aspect estetic, ci și o izolare fonică și termică eficientă. Cu o suprafață de 1140 mp utili, pe lângă spațiile destinate birourilor, locația conține și facilități precum: bucătărie proprie dotată cu electrocasnice de ultimă generație, săli de conferință sau o terasă perfectă pentru relaxarea în pauzele dintre activitățile zilnice.

Astfel, noul sediu Napoca Imobiliare așteaptă să inspire atât angajații, cât și clienții care le vor trece pragul, pentru a le facilita procesul de căutare și decizie a locuinței ideale pentru fiecare dintre ei. 

Descoperă portofoliul de proprietăți Napoca Imobiliare pe Storia.

Back to top button