Ghid vânzareProfesioniști

Un nou design al paginilor de agenții și dezvoltatori pe Storia.ro

Pentru a te ajuta să te diferențiezi de competiție, pentru a-ți crește performanța anunțurilor, dar și pentru a construi o mai bună imagine a brandului companiei pe care o reprezinți, specialiștii Storia.ro au reconfigurat pagina dedicată agențiilor imobiliare sau dezvoltatorilor.

Noul design al paginii de companie îți oferă posibilitatea de a-ți prezenta portofoliul în mod optim, așa încât cei interesați să aibă o imagine de ansamblu asupra activității tale, dar și asupra ansamblurilor rezidențiale în cadrul cărora aleg să locuiască. Descoperă ce e nou și actualizează-ți profilul!

Unul dintre elementele noii pagini este un formular de contact sticky, care se deplasează pe măsură ce
vizitatorii dau scroll, fiind tot timpul la îndemâna lor, pentru a te contacta. E un moment bun să verifici dacă datele de contact sunt la zi sau au nevoie de o actualizare.

Completează toate câmpurile nou introduse în pagină, pentru a pune la dispoziție publicului toate
atributele necesare în construirea unei relații bazate pe încredere – condiția esențială pentru încheierea
oricărui tip de tranzacție. Cei care sunt în căutarea unei locuințe vor putea filtra mult mai bine anunțurile și vor putea identifica mult mai ușor proprietățile care îi interesează, urmând să te contacteze mult mai rapid pentru mai multe informații.

Profită de noile opțiuni ale paginii: încarcă logo-ul companiei, completează descrierea, actualizează
datele de contact, adaugă toate anunțurile din portofoliu, cu cât mai multe câmpuri completate.

Pe lângă plusul de atractivitate și utilitate, noua pagină de companie performează mai bine dpdv SEO, generează mai multă vizibilitate și impulsionează numărul de contactări.

Back to top button